Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ťažké obdobie moderátorky Malachovskej: Utiekla pred ním do zahraničia!

Iveta Malachovská Zobraziť galériu (7)
Iveta Malachovská (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Už to bude rok, čo Iveta Malachovská (53) navždy prišla o svoju milovanú mamu Martu (†73), ktorá dlho bojovala so zákernou rakovinou. Strata matky bola pre moderátorku skutočne ťažkým obdobím, a to sa pretavilo aj do uplynulých Vianoc. Pre tmavovlásku totiž stratili význam, a tak s manželom Martinom Malachovským (51) "ušli" do zahraničia.

Iveta Malachovská dlhé roky patrí medzi stálice televíznej obrazovky. Posledné roky najmä ako moderátorka Dámskeho klubu vo verejnoprávnej RTVS. Koncom starého a začiatkom nového roka si však dala dlhšiu pauzu a spolu s manželom, spevákom Martinom Malachovským odišli k protinožcom na Nový Zéland.

Malachovskej pobyt v zahraničí: Útek kvôli náročnému obdobiu v živote!
Dovolenka na opačnej pologuli bola tak trochu útekom z reality. Minulý rok v apríli totiž sympatická tmavovláska stratila najdôležitejšiu ženu života - svoju mamu. Pre Ivetu boli tak posledné Vianoce bez milovanej mamy ťažké. „Maminka mi zomrela v apríli a Vianoce nemali pre mňa žiaden význam, tak v podstate sme povedali, že musíme odísť, aby sme prestali na chvíľku myslieť na veci, ktoré nás trápia, sú pre nás smutné," prezradila nám Iveta. 

Pre Ivetu Malachovskú posledné Vianoce stratili význam.
Zobraziť galériu (7)
Pre Ivetu Malachovskú posledné Vianoce stratili význam.  (Zdroj: Instagram I.M.)

Pre Nový Zéland sa rozhodli aj preto, že počas svojej kariéry dostal Martin Malachovský už dvakrát ponuku vycestovať tam, no vždy to na niečom krachlo. Tentoraz to spojili s cestovateľským zážitkom. „Bola som veľmi milo prekvapená Novým Zélandom, že je nesmierne podobný našej krajine," povedala Malachovská. V jednom však podľa nej za krajinou u protinožcov zaostávame. „Menej sa usmievame," konštatuje moderátorka.

Viac o Zélande, šťastnom manželstve či tajomstve, ako je možné, že vyzerá tak skvele, sa dozviete v našom videorozhovore vyššie.

Viac o téme: Iveta Malachovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu