Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Prísny ZÁKAZ na pohrebe Jiřího Pomejeho (†54): Rodina si neželala toto... Odprevadila ho pieseň od ex Bartošovej!

Posledná rozlúčka s Jiřím Pomejem sa nezaobišla bez zákazu. Zobraziť galériu (7)
Posledná rozlúčka s Jiřím Pomejem sa nezaobišla bez zákazu. (Zdroj: SITA/Profimedia/Topky.sk)

ČESKÉ BUDĚJOVICE - Len pred niekoľkými minútami sa rodina, priatelia a verejnosť navždy rozlúčili s hercom Jiřím Pomejem (†54), ktorý po ťažkom boji s rakovinou odišiel do hereckého neba v utorok 26. februára. Jirkovi prišli dať posledné zbohom aj mnohí fanúšikovia. Rozlúčka sa nezaobišla bez zákazu zo strany rodiny.

V obradnej sieni v Českých Budějoviciach sa dnes popoludní uskutočnila posledná rozlúčka s hercom Jiřím Pomejem, ktorý podľahol zákernej rakovine. Zbohom mu prišla dať rodina, priatelia, kolegovia aj verejnosť. Práve pre veľký počet fanúšikov mali aj samotní rodinní príslušníci problém dostať sa do siene.

Rodina sa chcela s milovaným Jirkom rozlúčiť v pokoji, a preto žiadali, aby ľudia nenakrúcali, nefotili a tých, ktorí sa nachádzali v sieni, poprosili, aby vypli svoje telefóny. „Prosím, médiá, nefotiť, nenahrávať. Rodina si to nepraje," odznelo tesne pred rozlúčkou.

Po pol druhej už bolo po obrade a ľudia pomaly začali odchádzať. Na poslednú cestu odprevadila Pomejeho aj jeho exmanželka Iveta Bartošová. Aspoň jej pieseň, ktorú naspievala spolu s Danielom Hůlkom k rozprávke Z pekla šťastie, ktorej bol Jiří producentom. S Ivetou sa tak opäť stretli v pomyselnom umeleckom nebi. Odznel aj posledný aplaus.

Na pohrebe nechýbal ani Pomejeho najlepší kamarát Pavel Pásek, ktorý nesie jeho stratu ťažko. Ako sa cítil bezprostredne po rozlúčke? „Ako keď ideš kamarátovi na pohreb. Jirka bol špecialista na to plniť sály, tak sa mu to podarilo i na tej poslednej šou," povedal Pavel pre blesk.cz na margo počtu ľudí, ktorí sa prišli s hercom rozlúčiť.

Viac o téme: PohrebJiří Pomeje
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu