Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kirschner neudržala slzy, Pepa Vojtek pokľakol pred touto ženou... Padli aj horúce bozky!

Nedeľná časť The Voice bola plná prekvapení Zobraziť galériu (16)
Nedeľná časť The Voice bola plná prekvapení (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Nedeľné večery patria na Markíze speváckej súťaži The Voice Česko Slovensko. Rovnako ako v minulých epizódach, ani v tej poslednej nebola núdza o talentovaných ľudí, silné príbehy, emócie a bitky koučov o súťažiacich. Dvom účastníkom sa dokonca podarilo rozplakať Janu Kirschner (40) a Pepa Vojtek (53) pred jednou zo žien padol na koleno.

Jana Kirschner už aj v predošlých častiach ukázala, že emócie ju dokážu ovládnuť. Tentoraz sa to podarilo hneď dvom spevákom, ktorí koučku dohnali k slzám. Prvým adeptom bol otec Lukáš z Prahy, ktorý okrem spevu predviedol aj hru na gitare a už po pár tónoch sa Jana zamilovala do piesne a otočila sa. Ju si nakoniec aj vybral za svoju koučku, hoci mal na výber ešte Pepu a Vojta.

Sympatický Lukáš dojal svojím vystúpením Janu Kirschner.
Zobraziť galériu (16)
Sympatický Lukáš dojal svojím vystúpením Janu Kirschner.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Po druhý raz ju rozplakala slečna, ktorá vystupovala až na úplný záver. Janu emočne rozladila natoľko, že musela nechať najprv vyjadriť názor svojich kolegov, až potom sa opäť chytila slova.

A práve táto posledná vystupujúca dostala všetkých štyroch koučov. Hovorí sa, to najlepšie nakoniec, a mladá Adriána je toho zrejme dôkazom, keďže sa o ňu bili zubami-nechtami všetci. Pepa Vojtek dokonca vytiahol silné zbrane. „Vieš, čo je zvláštne? Že sa voláš ako jedna moja muzikálová veľká láska," začal Pepa svoje presviedčanie.

Pepa Vojtek padol pred Adriánou na koleno.
Zobraziť galériu (16)
Pepa Vojtek padol pred Adriánou na koleno.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Dokonca sa postavil aj z kresla a k mladej nádejnej speváčke dokráčal. Pred zrakmi celého Česka a Slovenska pred 17-ročné dievča pokľakol. „Ja som kedysi hral Draculu. A jeho najväčšia láska bola Adriána," zaspomínal si a zviezol sa na koleno. "Adriána, chcela by si? Budem sa ti naplno venovať. V mojom tíme. A môžeme nielen drakulovať, ale môžeme aj rockovo spievať. Cesta je otvorená," uzavrel svoju žiadosť líder kapely Kabát.

Hoci sa všetci koučovia snažili, mladá Češka mala už predtým v srdci zakoreneného Pepu a lásku k rockovej muzike. A preto bola jej voľba jasná. "Ja proste k tomu rocku nejako ťahám a chcem sa tomu venovať. A asi si teda tým pádom vyberám Pepu," rozhodla sa Aďa a tým neskutočne potešila aj samotného Vojteka, ktorý si od radosti aj zakričal. Dokonca sa obaja tešili natoľko, že pri objatí sa s ňou zatočil a dvojica si vymenila aj bozk na pery. Nuž uvidíme, ako sa bude Adriáne dariť v „Draculovom" tíme.

Pepa s Adriánou si vymenili aj
Zobraziť galériu (16)
Pepa s Adriánou si vymenili aj  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Jana KirschnerPepa VojtekThe Voice Česko Slovensko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu