Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Pikantné fotky novej hviezdy The Voice... NAHÉ zábery speváka s jeho frajerom!

Jaroslav Parči je v tíme rapera Kaliho. Zobraziť galériu (4)
Jaroslav Parči je v tíme rapera Kaliho. (Zdroj: TV MARKÍZA)

PRAHA - Nie je ničím výnimočným, že účastníci televíznych šou majú za sebou niekedy mimoriadne pestrú minulosť. A tá sa, samozrejme, prevalí v momente, keď sa z neznámych ľudí začnú stávať rýchlokvasené hviezdičky. Presne to je prípad Jaroslava Parčiho, ktorý si v poslednej epizóde The Voice získal srdcia divákov vďaka svojmu živelnému prevedeniu hitu Despacito....

Muž, ktorý hrdo hovorí o svojej homosexuálnej orientácii a rovno na obrazovkách predstavil svojho partnera, sa o zviditeľnenie pokúšal už niekoľkokrát. Pred ôsmimi rokmi sa objavil v šou Česko-Slovensko má talent, ešte predtým šťastie skúšal aj v niekoľkých Superstar. A práve vtedy sa na temperamentného speváka prevalila kopa špiny.

Jaroslav Parči má na krku sexuálny škandál z pikantnej minulosti.
Zobraziť galériu (4)
Jaroslav Parči má na krku sexuálny škandál z pikantnej minulosti.

Po niekoľkých talentových šou vyskúšal Jaroslav Parči šťastie aj v The Voice
Zobraziť galériu (4)
Po niekoľkých talentových šou vyskúšal Jaroslav Parči šťastie aj v The Voice  (Zdroj: TV MARKÍZA)

V českých médiách sa objavili snímky, na ktorých pózoval nahý v sprche. Spoločnosť mu na záberoch robil vtedajší milenec. Práve jeho Jaroslav neskôr podozrieval z toho, že pikantné fotografie sa dostali na verejnosť. „On mal nejaké problémy. Napríklad jeho otec ani nevedel, že je homosexuál,“ vyjadril sa vtedy pre topky Parči, pričom v tom čase sa špekulovalo aj nad tým, že nakrútil porno a venoval sa prostitúcii.

Prsty v zverejnení záberov však mohol mať aj niekto celkom iný. „Spoločne s priateľom sme boli na návšteve u jeho kamarátky a trošku sme blbli. Tak sme sa vyfotili v sprche. Fotoaparát ale zostal u nich doma a potom sa nejako dostal do nesprávnych rúk. Určite z toho mali nejaké peniaze,“ nechápal v našom rozhovore, ako sa intímne fotografie zrazu ocitli v médiách. Nuž, zostáva len dúfať, že odvtedy zostal obozretnejší a tentokrát sa žiadny podobný škandál neprevalí.

Viac o téme: The Voice Česko SlovenskoJaroslav Parči
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu