Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Matúš Krnčok asistoval v obchode: Porozprával nám o čašníckej kariére aj pikošky z Hlasu!

Matúš Krnčok Zobraziť galériu (5)
Matúš Krnčok (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Matúš Krnčok je charizmatický moderátor, ktorý je doma v rádiu aj na televíznych obrazovkách. My sme ho pred pár dňami stretli v jednom z bratislavských nákupných centier, kde sa venoval vskutku nečakanej činnosti - asistoval zákazníkom nakupujúcim nedymové fajčiarske zariadenie. V rozhovore nám prezradil, čomu sa venoval v minulosti a dozvedeli sme sa aj zaujímavé pikošky z The Voice Česko Slovensko!

Okrem toho, že Matúš má na Markíze vlastnú reláciu TBT, aktuálne sa venuje aj moderovaniu zákulisia spomínaného Hlasu. Parťáčku mu robí sexi raperka Sharlota, s ktorou si zjavne perfektne sadli. No a keďže v šou nie je núdza o vyhrotené emócie, zaujímalo náš, či ich prežíva aj sám moderátor.

Matúš Krnčok "bonzoval" na kolegyňu z Hlasu - Sharlotta si poplakala!

„Ja som skôr taký pragmatický človek, ale Sharlota, moja česká kolegyňa, ona je skôr tak cez city. Mali sme jednu pani, ktorá má postihnutie zraku. Odspievala brutálne, prišla k nám do backstage a mali sme s ňou rozhovor. Sharlota to nevydržala, rozplakala sa, išla niekde preč. Ja som sa s ňou ďalej bavil a ona povedala, že vidí auru človeka,“ prezradil nám Matúš.

Matúš Krnčok v obchode pri predaji asistoval aj Brunom Ciberejom.
Zobraziť galériu (5)
Matúš Krnčok v obchode pri predaji asistoval aj Brunom Ciberejom.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Matúš Krnčok sa aktuálne venuje aj moderovaniu zákulisia šou The Voice Česko-Slovensko.
Zobraziť galériu (5)
Matúš Krnčok sa aktuálne venuje aj moderovaniu zákulisia šou The Voice Česko-Slovensko.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Hoci dotyčná dáma nie je úplne nevidiaca a v realite vidí iba obrysy, moderátor bol zvedavý, akú majú so Shralottou auru. „Ona mi povedala tie farby a presne špecifikovala naše osobnosti a vtedy som si povedal, že ó, ty vole,“ zaspomínal si Matúš na zrejme jeden zo svojich najsilnejších momentov, ktoré v šou doteraz zažil.

Ak vás zaujíma, čim ďalším je podľa neho The Voice výnimočný, aké má plány do budúcna či jeho historky z čašníckej praxe, pozrite si náš video-rozhovor!

Viac o téme: Matúš Krnčok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu