Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Netradičný návrh pre Janu Kirschner: Muž jej chcel darovať TOTO!

Jana Kirschner Zobraziť galériu (6)
Jana Kirschner (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Už roky žije vo Veľkej Británii s otcom svojich dvoch dcér a hoci občas koncertovala aj na Slovensku, veľa o nej počuť nebolo. Do vôd slovenského šoubiznisu sa Jana Kirschner (40) vrátila vďaka ponuke účinkovať v šou The Voice Česko Slovensko. My sme speváčku vyspovedali, aké to je byť späť, prezradila čo-to o rodine, aj o netradičnom darčeku, ktorý jej chcel kúpiť Eddie Stevens.

V našich končinách nie je speváčka Jana Kirschner žiadna neznáma. Kým ešte pôsobila na Slovensku, získala štyrikrát ocenenie Zlatý slávik a jedného strieborného za svoju tvorbu. Potom sa však vybrala do sveta a na striedačku žila v Británii a na Slovensku. Posledných 7 rokov žije v zahraničí intenzívne, a to aj z dôvodu, že jej partner Eddie je Angličan a spoločne tam vychovávajú dve dcérky, Matildu a Yolandu.

Jana Kirschner priznala: Takúto netradičnú vec jej chcel muž darovať!
„Pre každú mamu je trošku také ťažké prijať, že to dieťa rastie. A myslím si, že prišiel naozaj čas pre mňa začať možno trošku viac pracovať a venovať sa aj iným veciam. Ale napriek tomu to odlúčenie od detí stále prežívam ťažko,“ prezradila nám na margo toho, že kvôli koučovaniu musí cestovať hore a dole a s rodinou je menej. Veľkú oporu má však v babičkách z obidvoch strán, ktoré Jane s dievčatkami pomáhajú. 

Kývnutím na ponuku z Markízy Jana vystúpila zo svojej komfortnej zóny a zažíva tak niečo nové. Dokonca v kolektíve šou počas nakrúcania oslávila svoje jubileum. Prekvapili ju ľudia zo štábu a ostatní koučovia, ktorí jej zaspievali veľa šťastia, zdravia, zablahoželali, priniesli ruže a tortu. Dostala tak milý darček od kolegov.

Prekvapenie v The Voice pre Janu Kirschner k narodeninám
Nielen oni, ale aj muž na ňu myslel s darčekom, hoci v jeho prípade šlo o vianočný. Tmavovláska sa nám totiž priznala, že je doslova kybernetický idiot a preto sa aj vo svete Instagramu, kam vplávala aj kvôli šou a komunikácii s fanúšikmi, orientuje postupne. A s tým jej chcel Eddie pomôcť.

„Ja som naozaj kybernetický idiot. Môj muž mi chcel dokonca zaplatiť kurzy písania na počítači ako vianočný darček. Ja píšem s ľahkosťou, ale trvá mi to relatívne dlho, pretože vôbec na to nemám hlavu. Ale na druhej strane sa dokážem naučiť všetko a nemyslím si, že bude zo mňa instagramová senzácia, ale prijala som to opäť ako ďalšiu výzvu,“ smeje sa Janka nad nápadom Eddieho. Ak sa chcete dozvedieť viac o jej pocitoch z účinkovania či o svadbe, pozrite si náš videorozhovor vyššie.

Jana Kirschner kývla na ponuku Markízy isť ako kouč do šou The Voice, vďaka čomu vystúpila zo svojej komfortnej zóny.
Zobraziť galériu (6)
Jana Kirschner kývla na ponuku Markízy isť ako kouč do šou The Voice, vďaka čomu vystúpila zo svojej komfortnej zóny.  (Zdroj: instagram/ TV Markiza)

Viac o téme: Jana KirschnerThe Voice Česko Slovensko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu