Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Bez hanby! Jakubec klamal celé Slovensko: S Božankou sa nikdy neoženil... Bolo to TAKTO

Martin Jakubec vysvetlil, prečo klamal. Zobraziť galériu (5)
Martin Jakubec vysvetlil, prečo klamal. (Zdroj: Instagram M.J.)

BRATISLAVA - Už sme si zvykli, že kontroverzný šoumen Martin Jakubec (35) je schopný padnúť až na samé dno, aby si vydobyl svoje miesto na výslní. Inak to nebolo ani v prípade vyfabulovanej svadby s kolegyňou Božankou. Klamstvo ako mraky teraz prasklo a spevák odhaľuje, prečo tento nezmysel živil...

Na svoje 35. narodeniny naplánoval svadbu, ktorou šokoval celé Slovensko. Život sa rozhodol spojiť s dvakrát staršou kolegyňou Božankou. A keď senzácia utíchla, spevák si vždy našiel spôsob, ako priliať olej do ohňa a rozvíriť vášne. Ľudia tak neustále nakladali nielen jemu, ale aj 'pani manželke'. Práve Božanka už neuniesla tlak a urážky a rozhodla sa celej fraške zazvoniť umieračik.

Bez hanby! Jakubec klamal
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: archív M.J.)

Po priznaní, že svadba bola len spevákov výmysel a spôsob, ako si dobre zarobiť, sa teraz vyjadril aj sám Jakubec. Vysvetlenie vás šokuje: išlo vraj o sociálny výskum... „Tak som rád, že konečne ma nikto nebude otravovať svadbou. Mojím sociálnym výskumom som dokázal, že niektorí ľudia sú jednoducho ľahko ovplyvniteľní. Veria všetkému a hlavne bulváru," vyjadril sa Jakubec. Asi však zabudol, že správa o pripravovanej svadbe vznikla práve na jeho osobnom profile, prostredníctvom ktorého sa sám prihovára svojim fanúšikom. Spevák dokonca spustil predaj lístkov pre svadobných hostí, na ktorých zarobil tisícky eur.

Bez hanby! Jakubec klamal
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram M.J.)

„Ľudia sa pozorne zaujímali o náš vzťah, naše potreby, pocity. Len už toho bolo moc. Hlavne Božka to nezvládla už tie urážky na jej výzor a vek," vysvetlil dôvod, prečo sa nakoniec rozhodli vyjsť s pravdou von. Dodal aj, že by bolo dosť nepríjemné byť mladým vdovcom. 

Kontroverzný spevák ale nezaváhal a hneď sa vydal loviť do nových vôd. „Ostávam stále slobodný a ak je nejaká bytosť, ktorá by chcela vstúpiť do môjho života, môže na dvere zaklopať. Nebránim sa a poteším sa." O akú bytosť by malo ísť, nekonkretizoval, no pripravení by sme mali byť naozaj na všetko, a to aspoň v rozmedzí našej slnečnej sústavy.

Viac o téme: Martin JakubecBožanka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu