Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

A predsa sú spolu: Pašek nahradil Kalisovú touto kráskou!

Hokejista Dušan Pašek s bývalou partnerkou Mirkou Kalisovou Zobraziť galériu (7)
Hokejista Dušan Pašek s bývalou partnerkou Mirkou Kalisovou (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Už to dlhšie neutaja! O tom, že úradujúca Miss Slovensko Dominika Grecová (20) a hokejista Dušan Pašek (34) sa stretávajú, sme informovali už v lete minulého roku, keď krásku nasnímali, ako sadá do hokejistovho auta pred hotelom, kde bývala. Teraz hokejista zverejnil usvedčujúcu foto.

Dominika Grecová len nedávno priznala, že dlhoročný vzťah s jej bývalým priateľom, futbalistom Martinom Koscelníkom (23), je už minulosťou. Po jej boku sa však teraz objavuje iný muž a vyzerá to, že ide viac ako len o priateľstvo.

Reč je o hokejistovi Dušanovi Pašekovi. Ten ešte pred časom randil s markizáckou moderátorkou Miriam Kalisovou (33), no ich vzťah na jar minulého roka taktiež stroskotal. A kým moderátorka je momentálne single, zdá sa, že hokejista sa začal celkom rýchlo rozhliadať v čerstvých vodách. Koncom leta sme informovali o tom, že športovec sa stretol s úradujúcou miss pred bratislavským hotelom, kde Dominika prebývala. Tá nastúpila do jeho auta a spolu odišli preč. Dominika však vtedy tvrdila, že pár netvoria a spája ich len priateľstvo.

A predsa sú spolu:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: archív Topky.sk)

Teraz však na sociálnej sieti hokejistu pribudla fotografia, kde pózuje so záhadnou blondínkou, ktorej tvár šikovne prekryl smajlíkom. Identitu sa však utajiť nepodarilo a podľa šperkov je jasné, že na zábere hokejistovi dáva bozk práve Dominika. „Nebudem klamať, samozrejme, je to Dominika," priznal nám napokon Pašek. Na otázku, či tvoria pár, už však priamo neodpovedal.

A predsa sú spolu:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram D.P.)

Dominika sa k tejto otázke do uzávierky rovnako nevyjadrila.

Viac o téme: Dušan PašekDominika Grecová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu