Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Obľúbený superstarista mesiac po získaní vodičáku: Hrozivá nehoda... Milovaná Kristínka je na tom zle!

Ladislav Angyal Zobraziť galériu (5)
Ladislav Angyal (Zdroj: TV MARKÍZA)

KOMÁRNO - To bolo o chlp! Šťastie v nešťastí mal obľúbený pesničkár Ladislav Angyal (18), ktorý si svoje publikum a fanúšikov získal vďaka účasti v Superstar. Ten nezvládol riadenie a po šmyku skončil s autom prevráteným mimo cesty.

Ladislav Angyal sa z auta dlho neradoval. Po tom, ako v decembri úspešne zvládol vodičské skúšky, vrhol sa rovno na cesty. Už v januári ho však zradila zľadovatená cesta a dostal sa do šmyku. Nové auto skončilo prevrátené mimo cesty a superstaristovi museli na pomoc prísť profesionáli. Kristínku, ako Laco svoje auto s láskou pomenoval, tak čaká oprava.

"I takéto situácie prináša život. Chvalabohu sa nikomu nič nestalo," reagoval Laco s optimizmom, ktorý k nemu už tak nejako patrí.

Obľúbený superstarista mesiac po
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Laco Angyal sa zviditeľnil v speváckej súťaži Superstar, kde zanôtil chytľavú pieseň Pošta. Tú si zložil sám a popri speve predviedol aj hru na gitaru. Porotu vtedy prekvapil natoľko, že ho posunula do ďalšieho kola. Ďalej sa však nádejný pesničkár neprebojoval.

Srdcia divákov si získal aj svojím ťažkým životným príbehom a tí sa rozhodli sympatickému stredoškolákovi pomôcť finančnou zbierkou. Výsledná suma 51-tisíc eur zabezpečila superstaristovi a jeho chorej mame lepšie bývanie a pravdepodobne aj spomínané auto Kristínku.

Viac o téme: Ladislav Angyal
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu