Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Lacko Angyal zo SuperStar po tom, čo verejne odhalil pravdu: Prekvapivý zvrat!

Vo vzťahu Lacka Angyala a jeho mamy nastal nečakaný zvrat. Zobraziť galériu (4)
Vo vzťahu Lacka Angyala a jeho mamy nastal nečakaný zvrat. (Zdroj: TV MARKÍZA)

KOMÁRNO - Pred pár dňami sme na Topkách písali o tom, že dobrý vzťah Lacka Angyala (17) a jeho mamy bola len čistá pretvárka pred kamerami. Mladý spevák to prezradil v live streame na sociálnej sieti Instagram. Chlapec preto uvítal, keď si z vyzbieraných peňazí mohol kúpiť vlastný byt a osamostatniť sa. V situácii však teraz nastal nečakaný zvrat!

Po tom, čo Lacko Angyal verejne prezradil, aké sú skutočné pomery v jeho rodine, jeho mama si vraj veľa vecí uvedomila. Začala sa vraj obzerať po práci a k synovi si snaží nájsť cestu. Informoval o tom spevák v týchto dňoch na sociálnej sieti Instagram. 

„Musím sa pochváliť, môj predchádzajúci status, ako sa mama snaží si už aj nájsť prácu, som zmazal z dôvodu, lebo ľudia tu mali rozdielne názory a boli tu menšie výmeny názorov. Po dnešnom dni som bol prekvapený. Mamina sa snaží svoje chyby, čo mala, eliminovať a funguje to,“ prezradil Angyal.

Zároveň ho zamrzelo, ako sa o mame v predchádzajúcich dňoch vyjadroval. „Takto cez verejnú sieť sa ti chcem ospravedlniť, že som povedal o tebe veľa zlého, ale myslím si, že toto ti tak prehovorilo do duše,“ napísal na Instagram Lacko.

A mamina zmena mladíka potešila natoľko, že prehodnotil názor aj na samostatné bývanie. „Nezostáva mi nič iné povedať, len toľko, že vitaj v mojom novom byte. Pevne verím, že sa ti bude páčiť a dnes ti dám robiť už aj kľúče. Welcome home!“ dodal na záver. 

Viac o téme: SuperStarLacko Angyal
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu