Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Známa Slovenka po pôrode: Najprv romantické zásnuby a teraz... SVADBA SA ODKLADÁ!

Silvia Križanová Zobraziť galériu (8)
Silvia Križanová (Zdroj: Instagram S.K.)

BRATISLAVA - Nový rok bol pre krásnu Silviu Križanovú (31) nezabudnuteľný. Oslavy konca roka a príchod toho nového trávila s priateľom a partiou v zasneženom Ždiari. Práve tam pred ňu jej vyvolený, s ktorým má niekoľkomesačného synčeka Tomiho, pokľakol a požiadal ju o ruku. Svadba je však podľa jej slov zatiaľ v nedohľadne.

V máji sa z krásnej finalistky Miss Universe 2009 Silvie Križanovej a celebritného tatéra Tomiho Grbavčica stali rodičia rozkošného chlapčeka. Keďže dvojica nebola zobratá ani zasnúbená, otec chlapčeka sa rozhodol, že aspoň jeden z týchto statusov v ich vzťahu zmení. Na Nový rok preto padol pred svojou polovičkou na koleno a požiadal ju o ruku.

Silviu Križanovú požiadal priateľ o ruku v zasneženom Ždiari.
Zobraziť galériu (8)
Silviu Križanovú požiadal priateľ o ruku v zasneženom Ždiari.  (Zdroj: Instagram S.K.)

Brunetka ihneď súhlasila a záberom zo zásnub sa pochválila aj na sociálnej sieti. O pár dní tiež pridala fotografiu, ako sa rozplýva nad svojím snubným prstienkom. „Pre mňa najkrajší na svete,“ napísala Silvia k fotografii.

Najnovšie sa vyjadrila aj k prípravám na svadbu a tiež k tomu, ako by jej deň D mal vyzerať. Svojim fanúšikom dala možnosť pýtať sa, čo ich zaujíma, a tak prišlo aj na tému svadba. Jedna z pýtajúcich sa zaujímala o to, či už začali plánovať, ako ich obrad prebehne. „Myslím, že žiadna svadobná príprava sa v roku 2019 a možno aj 2020 konať nebude,“ odpovedala čerstvo zasnúbená kráska.

S Tomim Grbavčicom zatiaľ svadbu neplánujú.
Zobraziť galériu (8)
S Tomim Grbavčicom zatiaľ svadbu neplánujú.  (Zdroj: Instagram S.K.)

Hoci dôvod odsunutia svojho veľkého dňa na neurčito neprezradila, je možné, že je to práve kvôli synčekovi, ktorý je zatiaľ príliš malý a Silvia pravdepodobne chce, aby si obrad a oslavu užil s rodičmi. Dôvodov však môže byť viacero. Napriek tomu, že prípravy sú zatiaľ v nedohľadne, predstavu o svadbe už modelka predsa len má.

„Podľa mňa ideálna je taká stredná. Rodina, ľudia, ktorých máme obaja radi. Žiadna prababka-prastrýca-pradeda. Ideálne niekde vonku. Dobré jedlo, dobrá hudba a fajn zábava. Decká sa budú niekde všetky spolu hrať (a bude ich teda požehnane). Tak si predstavujem našu svadbu. Žiadne ročné plánovačky, nakechlené torty a stresy. Ideálne, aby som prišla na hotové. V mojom obľúbenom hesle: Dajte mi ľudí a ja to urobím,“ uzavrela Silvia tému vstupu do manželstva.

Viac o téme: Silvia KrižanováTomáš Tome Grbavčic
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu