Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Známa markizáčka išla donaha: VIDEO rovno zo sprchy!

Známa markizáčka išla donaha! Zobraziť galériu (5)
Známa markizáčka išla donaha! (Zdroj: youtube.com)

BRATISLAVA – Fúha, tomu sa povie odvaha! Jana Hrmová (24) je verejnosti známa najmä vďaka účinkovaniu v markizáckej Farme, kde síce veľa vody nenamútila, no z chvíľkovej slávy sa jej vyťažiť podarilo a v povedomí zostala dodnes. Stala sa z nej totiž youtuberka. A na jednom z najnovších videí toho ukázala o dosť viac, než zvyčajne....

Jana sa bežne venuje rôznym kozmetickým návodom, diváčkam ukazuje ako sa šikovne nalíčiť alebo prezentuje populárne kozmetické značky. Občas ale zabrdne aj do svojho súkromia. Presne ako teraz. So svojimi fanúšikmi sa totiž rozhodla podeliť o svoju bežnú večernú rutinu. A k nej neodmysliteľne patrí aj sprchovanie.

Brunetka teda bez váhania do kúpeľne nainštalovala kameru a predviedla, ako u nej vyzerá hygiena. Na videu ukázala, ako si peelinguje nohy, ukázala aj nahé stehná, ponatierala sa sprchovým gélom a, samozrejme, bola pri tom kompletne nahá. Sledovateľom sa síce nenaskytol pohľad na jej nahé prsia, no keďže pred kamerou bola bez oblečenia, miestami chýbal skutočne iba kúsoček, aby sa na zábere ukázali aj obnažené prednosti.

Jana Hrmová si kameru zobrala už aj do kúpeľne.
Zobraziť galériu (5)
Jana Hrmová si kameru zobrala už aj do kúpeľne.  (Zdroj: youtube.com)

Stačil iba malý kúsok  brunetka by vo videu predviedla aj to, čo nechcela.
Zobraziť galériu (5)
Stačil iba malý kúsok brunetka by vo videu predviedla aj to, čo nechcela.  (Zdroj: youtube.com)

K ničomu takému síce napokon nedošlo, no nejeden fanúšik, najmä teda z tých mužských, dúfal v opak. Keďže však Hrmová čím ďalej tým viac odhaľuje detaily osobného života, možno nabudúce dôjde trebárs k takému kúpaniu a bude ešte odvážnejšia. Takémuto pohľadu by sa zrejme žiaden zo sledujúcich pánov vôbec nebránil!

Viac o téme: Jana Hrmová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu