Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Krásna markizáčka to konečne priznala: Budem mať bábätko!

Kráska z Markízy bude mamou Zobraziť galériu (2)
Kráska z Markízy bude mamou

BRATISLAVA - A je to vonku! Dlho sa o tom špekulovalo, teraz to konečne priznala. Katka Jakeš Štumpfová (32) je verejnosti známa najmä vďaka niekoľkoročnému účinkovaniu v populárnej šou Let's dance. Už nejakú tú dobu sa šuškalo, že sexi blondínka prežíva najšťastnejšie obdobie života a prvýkrát sa stane mamičkou. A teraz to konečne priznala!

V roku 2016 sa tanečnica vydala a za manžela si vzala o 14 rokov staršieho muža – Borisa Jakeša. Bolo teda viac než jasné, že dvojica spolu plánuje založiť rodinu a veru – dva roky po svadbe sa konečne dočkali. Katka na sociálnej sieti priznala, že už onedlho na svet privedie svoje prvé bábätko. Len pred pár dňami sa pritom o jej tehotenstve špekulovalo aj v markizáckej smotánke, no blondínka sa k tomu nijak nevyjadrila.

Prezradiť svoje sladké tajomstvo sa rozhodla až teraz. „Jeden z najdôležitejších ľudí v mojom živote je práve tu,“ napísala k fotografii na Instagrame, kde pózuje v športovom oblečení s obnaženým tehotenským bruškom. Priznala dokonca aj to, že momentálne je v piatom mesiaci, o čom svedčí poznámka „5 mesiacov tehotná“ pod snímkou. Šťastným budúcim rodičom srdečne gratulujeme a prajeme veľa zdravia!

Katka Jakeš Štumpfová sa už onedlho stane mamičkou.
Zobraziť galériu (2)
Katka Jakeš Štumpfová sa už onedlho stane mamičkou.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Katarína Jakeš Štumpfová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu