Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Obrovská radosť Katky Knechtovej: Som v očakávaní... Budem mama!

Katka Knechtová sa pochválila so svojou radosťou. Zobraziť galériu (8)
Katka Knechtová sa pochválila so svojou radosťou. (Zdroj: Instagram K.K.)

PREŠOV - Má obrovský dôvod na radosť. Do rodiny speváčky a porotkyne zo Superstar, Kataríny Knechtovej (37) pribudne už čoskoro ďalší člen. Tmavovláska sa s radostnou správou pochválila na sociálnej sieti Instagram zaujímavými slovami: Budem mama!

Speváčka prežíva šťastné obdobie. Po odlúčení s finalistom poslednej série šou Superstar, Petrom Borkovcom, k sebe opäť našli cestu. Brunetka dokonca prehrýzla aj nepríjemné slová zo strany potenciálnej svokry Jany Borkovcovej, ktorá sa do nej poriadne pustila a častovala ju hanlivými prívlastkami.

S Petrom Borkovcom sú zasa spolu.
Zobraziť galériu (8)
S Petrom Borkovcom sú zasa spolu.  (Zdroj: Instagram)

Porotkyňa speváckej súťaže jej to však odpustila. S Petrom sa k sebe teda opäť vrátili a láska z nich srší na hony ďaleko. Pritom práve mladý chalan zdieľa ich zamilované chvíle na svojom Instagrame. Okrem toho, že je Katka momentálne šťastná vo vzťahu, má aj ďalší dôvod na radosť.

Už čoskoro sa jej rodina rozrastie. Snímkou, na ktorej je so svojou sestrou Veronikou Debnárovou Knechtovou, sa pochválila na sieti. "Áno, vyzeráme ako lesbický pár, ktorý čaká dieťa, ale v podstate aj ja som v očakávaní s jednou z najdôležitejších žien v mojom živote. Budem mama! Krstná mama!” teší sa na prírastok Katka. Čochvíľa sa tak z nej stane hrdá teta a mama, hoci zatiaľ len krstná.

So svojím šťastím sa pochválila na Instagrame.
Zobraziť galériu (8)
So svojím šťastím sa pochválila na Instagrame.  (Zdroj: Instagram K.K.)

Viac o téme: Katarína Knechtová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu