Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Rytmus po STOPke od Markízy stiahol chvost: Radikálny krok... Kvôli trestnému oznámeniu?!

Patrik Rytmus Vrbovský Zobraziť galériu (5)
Patrik Rytmus Vrbovský (Zdroj: RTVS Trochu inak)

BRATISLAVA - Žeby sa zľakol? Len pred pár dňami Patrik Rytmus Vrbovský (41) na svojej sociálnej sieti zverejnil fotografie s vulgárnymi textami, ktoré totálne zosmiešňovali moderátorov Telerána - Adrianu Polákovú a Dara Richtera. Televízia Markíza bola pripravená celú vec riešiť právnou cestou a teraz... Aha, čo urobil!

Po hanlivých komentároch na moderátorov sa televízia vyjadrila, že je pripravená celú vec riešiť prostredníctvom právnikov. A to ani zďaleka nie je všetko. Do úzadia mali odsunúť aj jeho partnerku Jasminu s tým, že istý čas dokonca nebude ani promovaná. Hoci sa Rytmus z celej veci na svojom Instagrame vysmieval a tváril sa, že mu to je jedno, zdá sa, že napokon predsa len stiahol chvost.

Takto si prednedávnom Rytmus vystrelil z moderátorov Telerána.
Zobraziť galériu (5)
Takto si prednedávnom Rytmus vystrelil z moderátorov Telerána.  (Zdroj: Instagram PV)

Raper sa nehanbil použiť vulgarizmy.
Zobraziť galériu (5)
Raper sa nehanbil použiť vulgarizmy.  (Zdroj: Instagram PV)

Fotografie s vulgárnymi komentármi totiž z jeho profilu pred pár dňami zmizli. Na svetlo sveta sa dokonca nedostali ani žiadne „veľkohubé“ vyjadrenia a celý príspevok sa vytratil v absolútnej tichosti. Je teda celkom možné, že sa raper vyľakal a vyjadrenie televízie ním naozaj zamávalo a možno mu takúto stratégiu poradili jeho právnici.

Nech je to, ako chce, jedno je isté - nabudúce by si mal Patrik oveľa lepšie premyslieť spôsob, ako zapôsobiť na svojich fanúšikov. Jeho spontánnosť a zmysel pre humor by totiž Jasminu mohli pripraviť o množstvo lukratívnych flekov...

Viac o téme: Patrik Rytmus VrbovskýJasmina Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu