Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Šokujúca kauza v Čechách: Legendárny Svěrák (82) obvinený zo zneužívania detí... Herec sa vyjadril!

Zdeněk Svěrák sa na sociálnych sieťach stal obeťou nechutného ohovárania. Zobraziť galériu (5)
Zdeněk Svěrák sa na sociálnych sieťach stal obeťou nechutného ohovárania.

PRAHA - Pred piatimi rokmi sa na sociálnej sieti Facebook začala šíriť falošná správa o tom, že Zdeněk Svěrák (82) zneužíval deti. K tomu malo dochádzať v pauzách počas natáčania programu pre deti. Legendárny herec sa teraz k celej šokujúcej kauze vyjadril.

Nechutné obvinenie sa objavilo na facebookovej stránke s názvom Znásilnil ma Zdeněk Svěrák. V nej neznámy autor obviňuje legendárneho herca z toho, že pri práci s Jaroslavom Uhlířom a detským súborom Sedmihlásek nútil mladých chlapcov, aby mu chytali penis. A dokonca vyzýval ďalších poškodených, aby sa ozvali. 

Známy Čech vtedy celú vec nahlásil na políciu. „Na polícii mi povedali, že síce môžu prostredníctvom svojich ľudí presne zistiť, z akého konkrétneho počítača to bolo napísané, a môžu sa dopátrať k páchateľovi, ale tiež mi povedali, že tento prípad nie je tak závažný, aby sa ním vôbec zaoberali,“ povedal týždenníku Sedmička Svěrák. 

„Situácia sa má teda tak, že dnes si o vás môže ktokoľvek čokoľvek vymyslieť, ohovárať vás, šíriť poškodzujúce klamstvá - a ten človek zo všetkého vyviazne bez trestu, zatiaľ čo mne to mohlo zničiť kariéru,“ posťažoval sa legendárny herec. „Spravodlivosti sa nedomôžete,“ dodal naštvane.

Celá kauza začala touto stránkou, ktorá sa na sociálnej sieti Facebook objavila pred piatimi rokmi. Zdeněk Svěrák vtedy podal trestné oznámenie.
Zobraziť galériu (5)
Celá kauza začala touto stránkou, ktorá sa na sociálnej sieti Facebook objavila pred piatimi rokmi. Zdeněk Svěrák vtedy podal trestné oznámenie.  (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Zdeněk Svěrák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu