Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Už je to tu! Nora Mojsejová 2 roky po ŠOKujúcej svadbe s Versačem: ROZVOD!

Nora Mojsejová sa za Františka Versačeho Kabrheľa vydala pred necelými dvomi rokmi - v januári 2017. Zobraziť galériu (4)
Nora Mojsejová sa za Františka Versačeho Kabrheľa vydala pred necelými dvomi rokmi - v januári 2017.

KOŠICE - Keď sa v januári 2017 dostala na verejnosť správa o tom, že sa Nora Mojsejová (60) vydala, bol to šok. O to väčší, že jej čerstvým pánom manželom bol muž, s ktorým sa dlhé roky súdila, jej staro-nový kamarát František Versače Kabrheľ (41). Ich manželstvo sa však už chýli ku koncu. Na Okresnom súde v Nitre už evidujú ich žiadosť o rozvod!

Ako informuje Korzár, manželstvo najznámejšej košickej podnikateľky Nory Mojsejovej a jej manžela Františka Versačeho Kabrheľa sa blíži k svojmu koncu - anonymný zdroj ich totiž upozornil na to, že na Okresnom súde v Nitre už evidujú žiadosť o rozvod. Tmavovláska aj príslušný súd napokon túto informáciu potvrdili. 

Keď sa na verejnosť dostala informácia, že si dvojica v januári 2017 povedala svoje áno, bol to obrovský šok. Nora sa totiž s Versačem dlhé roky súdila. Napokon sa ich kamarátstvo obnovilo a dvojica sa zobrala. Mnohí však ich sobáš považovali za účelový, Kabrheľová sa totiž vďaka nemu vyhla väzeniu. 

Nora Kabrheľová Mojsejová a František Versače Kabrheľ sa po necelých dvoch rokoch manželstva rozvádzajú.
Zobraziť galériu (4)
Nora Kabrheľová Mojsejová a František Versače Kabrheľ sa po necelých dvoch rokoch manželstva rozvádzajú.

Viac o téme: Nora MojsejováFrantišek Versače Kabrheľ
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu