Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Superstaristka Schindlerová po rokoch: Nahodila ultra mini a... Takto sexi ešte nevyzerala!

Martina Schindlerová sa opäť vrátila na verejnosť. Zobraziť galériu (12)
Martina Schindlerová sa opäť vrátila na verejnosť. (Zdroj: Katarína Haršányová)

BRATISLAVA – Hviezdila v prvej slovenskej Superstar, nejaký čas spievala a potom sa na pár rokov „stratila“ z povrchu zemského. Martina Schindlerová (30) sa však opäť vracia k svojim fanúšikom. A rovno v ultra mini overale. Tá je teda sexi!

Len prednedávnom sa ukázala spolu s ostatnými súťažiacimi z prvej série Superstar v markizáckej Chartshow a pred mesiacom sa fanúšikom prihovorila zo sociálnej siete Instagram ako nováčik. A už sa stihla pochváliť aj fotkou so speváckym kolegom Tomášom Bezdedom.

Obaja sa už veľmi tešili na spoločnú spoluprácu.
Zobraziť galériu (12)
Obaja sa už veľmi tešili na spoločnú spoluprácu.  (Zdroj: Instagram T.B.)

Práve s ním sa nechala prehovoriť na účinkovanie v hudobno-zábavnej talkshow Slovenskej televízie Zlaté časy. Na nakrúcanie sa poctivo pripravovali a duet, ktorý v programe odznie v ich podaní, spoločne nacvičovali. Bezdeda na Instagram zverejnil spoločnú fotku s popisom, ktorý už čo-to napovedal: "Spomíname na Zlaté Časy... A pracujeme na tom, aby sme aj za 20 rokov mali na čo spomínať."

Schindlerová s Bezdedom v deň nakrúcania.
Zobraziť galériu (12)
Schindlerová s Bezdedom v deň nakrúcania.  (Zdroj: Instagram T.B.)

V deň nakrúcania sa Tomáš pochválil aj takzvanou story, kde natáčal Martinu, ako pozerá do papierov a s napätím sleduje, kedy budú na rade. A práve v natáčací deň Martina zvolila sexi outfit. Ultra mini overal nechal v plnej kráse vyniknúť jej dlhé, štíhle nohy, čo podčiarkli ešte sandáliky na opätkoch. Schindlerová takto sexi ešte asi nevyzerala. Jej vzhľad ocenil aj Bezdeda, ktorý jej na konci videa zložil kompliment: Dobre vyzeráš.” Naplno si ju budete môcť vychutnať na obrazovkách RTVS už čoskoro.

Martina Schindlerová a Tomáš Bezdeda

Viac o téme: Tomáš BezdedaMartina Schindlerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu