Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Šok po rozchode Vondráčkovej a Plekanca: Všetko je vraj úplne inak... Môže za to iný chlap?!

Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec oznámili rozchod minulý týždeň. Zobraziť galériu (8)
Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec oznámili rozchod minulý týždeň. (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA – Rozvod českej speváčky Lucie Vondráčkovej (38) a hokejistu Tomáša Plekanca (35) je na spadnutie. V kuloároch sa pošuškávalo, že by za ich rozchodom mohla stáť česká tenistka Lucie Šafářová (31). Podľa najnovších informácii by však všetko mohlo byť úplne inak. Vraj by za rozpadom manželstva mohol byť iný muž!

Ako informuje český portál extra.cz, za rozchodom vraj môže stáť český herec Matěj Hádek. Ten mal vraj speváčku navštevovať veľmi často v jej dome. Hoci sa Lucie bráni tým, že šlo o pracovné schôdzky, zdroj portálu tvrdí niečo celkom iné: „Je pravda, že existujú zábery Matěja Hádka pri byte Lucie počas zvláštnych nočných hodín. Do domu, ktorý je v Podolí, sa dostával veľmi neskoro. Povedzme, že s Matějom občas pracovali cez noc. Dovnútra sa dostával občas veľmi podivuhodným spôsobom, opatrne, vážne to nevyzeralo na obyčajné kamarátske návštevy.“

Podľa informácií zdroja sa mal Matěj Hádek dostávať dovnútra čudnými spôsobmi a snažil sa dávať pozor na to, aby ho nikto nevidel. „To ale bolo zbytočné, keď je tam prepracovaný kamerový systém. Keď potom Tomáš videl zábery, mal okamžite jasno a vzťah so ženou okamžite ukončil,“ dodal. Lucia na otázku či má niečo s hercom, odpovedala len toľko, že nemá ani priestor ani energiu na lásku a s Matějom sa stretávali len preto, že účinkuje v jej videoklipe Paralelní světy.

Čo skutočne stojí za rozchodom jedného z najstabilnejších českých párov, vedia len samotní ešte manželia. Je možné, že Lucia so svojím kolegom skutočne nič nemá a pod rozchod sa podpísala len žiarlivá povaha hokejistu.

Viac o téme: Lucie VondráčkováTomáš PlekanecMatěj Hádek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu