Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tůma zmenil imidž: Takto ho ani Pocisková nespozná!

Filip Tůma Zobraziť galériu (3)
Filip Tůma (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Filip Tůma (39) je aktuálne jednou z hviezd seriálu Oteckovia. V rámci neho hrá v podstate vo svojej civilnej podobe. V týchto dňoch však na Instagrame prekvapil výraznou zmenou imidžu. Keby takto prišiel domov, asi by ho ani jeho partnerka Nela Pocisková (27) nespoznala.

Filip Tůma je dôkazom, že aj známa tvár môže byť niekedy na nespoznanie. Stačí trochu maskérskeho umenia... Aktuálne totiž svojim priateľom a fanúšikom na Instagrame odkázal: „Mením imidž, chcel som, aby ste to vedeli.”

Tůma zmenil imidž: Takto
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram)

Je samozrejme jasné, že nejde o reálnu zmenu, ale pracovnú. Herec nám ale detaily neprezradil. „Nemôžem k tomu, žiaľ, povedať nič bližšie, ale všetko sa včas ľudia dozvedia,” odpovedal na našu otázku o tejto zmene. 

Krátko po ňom však podobný záber zverejnil aj jeho kolega z Oteckov Vladimír Kobielsky, ktorý už samotnou fotkou prezradil viac. Vynímal sa totiž na nej nápis Tvoja tvár znie... Zdá sa teda, že Markíza zlákala svoje seriálové hviezdy na nejaké špeciálne číslo v rámci štvrtej série pesničkovej šou, ktorá sa na obrazovky dostane už na jeseň. „Môžete sa tešiť na vystúpenie v Tvári,” potvrdil pre topky herec. 

Tůma zmenil imidž: Takto
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Filip Tůma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu