Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zamilovaný párik na dovolenke: Pocisková a Tůma si užívajú, keď deti spia

Nela Pocisková Zobraziť galériu (10)
Nela Pocisková (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Herci Nela Pocisková a Filip Tůma sa v uplynulých dňoch vybrali na neskoršiu letnú dovolenku. Keďže však má zaľúbený párik už dve deti, chvíľky pre seba si museli doslova kradnúť.

Nela Pocisková bola veľkým objavom Jána Ďurovčíka, s ktorým istý čas aj tvorila pár. Dnes oslavuje 28 rokov a po jej boku už stojí iný muž, a to herecký a spevácky kolega Filip Tůma. 

Zamilovaný párik na dovolenke:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Aj napriek tomu, že je mladá umelkyňa vyhľadávaným talentom, rozhodla sa uprednostniť rodinný život pred kariérou. Mnohí by možno povedali, že na deti mala ešte čas, no ona je už dvojnásobnou šťastnou maminou. 

Pred pár dňami sa Nela a Filip vybrali na dovolenku, kde im samozrejme robili spoločnosť aj ich dve deti. A keď sa Hektorovi a Lianke podarilo zaspať, ich rodičia mali konečne chvíľku pre seba. „Deti spia, 20 sekúnd na foto,” okomentoval spoločný záber so svojou láskou Tůma. 

Zamilovaný párik na dovolenke:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram)

Nela je ako speváčka známa z účasti na Eurovízii, kde spievala spolu s Kamilom Mikulčíkom. Ako herečka napríklad z markizáckej Ordinácie v ružovej záhrade či Búrlivého vína. Všetky svoje nadania – herecké, pohybové a spevácke – predviedla na divadelných doskách v mnohých muzikáloch, napríklad West Side Story, Ôsmy svetadiel, Pomáda či Rómeo a Júlia. 

Nela Pocisková so synom Hektorom
Zobraziť galériu (10)
Nela Pocisková so synom Hektorom  (Zdroj: Instagram)

Nela Pocisková s dcérou Lianou
Zobraziť galériu (10)
Nela Pocisková s dcérou Lianou  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Nela Pocisková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu