Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šokujúca smrť v šoubiznise: Zomrela hviezda Kameňáku!

Zomrel herec Václav Glazar, ktorý v Kameňáku stvárnil mafiána prezlečeného za mníšku. Zobraziť galériu (4)
Zomrel herec Václav Glazar, ktorý v Kameňáku stvárnil mafiána prezlečeného za mníšku. (Zdroj: Archiv TV NOVA)

PRAHA - Herecký svet v smútku! České médiá dnes informovali o šokujúcej smrti herca Václava Glazara (†65). Ten sa preslávil najmä úlohou mafiána prezlečeného za mníšku v obľúbenej sérii Kameňák.

Herec posledné mesiace svojho života prežil sám v Liečebni dlhodobo chorých v Kralupoch nad Vltavou. Tam skončil kvôli roztrieštenému bedrovému stavcu a kĺbu. „V byte som v poslednom období štyrikrát spadol a nemal ma kto zdvihnúť. Ležal som hodiny na podlahe, tá bezmocnosť bola strašná! Dokonca som volal políciu, pomohli mi na nohy,“ povedal českému denníku Blesk v apríli. 

Umelec mal tiež problémy s okysličovaním mozgu, preto bol neustále napojený na kyslíkovú bombu. Na sklonku života ho však najviac trápila samota. Tvrdil, že ho zabíja. „Sú tu obetavé sestričky, ale nemajú čas so mnou hovoriť. Tak by som sa potreboval porozprávať, som osamelý na izbe. Zabíja ma to,“ posťažoval sa herec, ktorý prosil kamarátov, aby ho častejšie navštevovali. Podľa informácií českého Blesku Glazar dnes ráno zomrel na zástavu srdca. Česť jeho pamiatke!

Viac o téme: KameňákVáclav Glazar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu