Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Hrozivá nehoda známeho herca: Na motorke vletel do autobusu... Rýchly prevoz do nemocnice!

Bohumil Klepl Zobraziť galériu (7)
Bohumil Klepl (Zdroj: česká televize)

PRAHA - Obľúbený český herec Bohumil Klepl (60), ktorého diváci poznajú z komédií ako Účastníci zájazdu či Doktor od jazera hrochov, mal v sobotu popoludní vážnu autonehodu. Na motorke sa zrazil s autobusom. Záchranka ho s poraneniami hrudníka musela okamžite previezť do nemocnice!

Známy český herec Bohumil Klepl mal v sobotu krátko po obede nepríjemnú nehodu - na motorke narazil do autobusu. Umelca musela sanitka okamžite previezť do nemocnice. Podľa svedkov na mieste nehody zostal rozbitý motocykel a autobus MHD s prerazenými sklenenými dverami.

Český herec Bohumil Klepl mal v sobotu popoludní nehodu na motorke.
Zobraziť galériu (7)
Český herec Bohumil Klepl mal v sobotu popoludní nehodu na motorke.  (Zdroj: Tv Nova)

„Odviezli sme jediného zraneného. Ošetrený bol muž vo veku 60 rokov s úrazom v oblasti hrudníka, bol však pri vedomí. Odvezený bol do vinohradskej nemocnice,“ potvrdila denníku Blesk hovorkyňa záchranárov Jana Poštová. 

Český herec Bohumil Klepl zo zatiaľ nezistených príčin vletel na motorke do sklenených dverí autobusu.
Zobraziť galériu (7)
Český herec Bohumil Klepl zo zatiaľ nezistených príčin vletel na motorke do sklenených dverí autobusu.  (Zdroj: Tv Nova)

„Nehoda bola nahlásená polícii o 12:39. Podľa prvých informácií narazil motorkár zozadu do autobusu. U vodiča autobusu bol vylúčená prítomnosť alkoholu dychovou skúškou, u motorkára bude vylúčená až odberom krvi. Teraz polícia zisťuje príčiny,“ prezradil českému denníku hovorca pražskej polície Tomáš Hulan.

Viac o téme: Bohumil Klepl
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu