Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Obrovský smútok známej Slovenky: Zomrela najdôležitejšia žena jej života

Romana Škamlová Zobraziť galériu (4)
Romana Škamlová

BRATISLAVA - Prežíva obrovský žiaľ. Romana Škamlová (29), známa podnikateľka a 1. vicemiss Slovensko 2007, sa na sociálnej sieti zverila s tragickou správou. Po boji so zákernou chorobou ju vo veku 51 rokov opustila najdôležitejšia žena v živote - milovaná mama Soňa.

„Maminka Sonička, budeš nám veľmi chýbať... Každý však máme svoju cestu, bohužiaľ tá Tvoja bola krátka, no rozdala si toľko lásky a radosti ako za tisíc životov,“ napísala Romana na Facebooku k smútočnému oznámeniu o nešťastnej udalosti, ktorá hlboko zasiahla jej rodinu a blízkych.

Romanu Škamlovú opustila milovaná mama Soňa.
Zobraziť galériu (4)
Romanu Škamlovú opustila milovaná mama Soňa.  (Zdroj: Facebook)

Soňa Dúbravská podľa informácií na sociálnych sieťach zomrela minulý týždeň v utorok po zápase so zákerným ochorením, ktorému napokon, žiaľ, podľahla. „Mnohým som sa v poslednom období neozývala. Bolo to z dôvodu, že som sa sústreďovala na svoj boj s ťažkou chorobou, ktorou ma osud zasiahol zo dňa na deň. Nezúfala som a na ťažkú životnú cestu som sa vybrala so svojimi najbližšími, odhodlaná s vierou vo víťazstvo a božie uzdravenie. Môj pán však usúdil inak a dňa 3. 7. 2018 si ma k sebe povolal,“ píše sa v príspevku na Facebooku, ktorý na profile Romaninej mamičky uverejnil zrejme niekto z jej najbližších.

Romane i celej rodine a blízkym vyjadrujeme úprimnú sústrasť a prajeme im veľa síl.

Obrovský smútok známej Slovenky:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Romana Škamlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu