Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slovenské celebrity v šoku a slzách: Srdcervúce reakcie na smrť Juraja Halenára (†35)

Juraj Halenár (†35) Zobraziť galériu (8)
Juraj Halenár (†35) (Zdroj: TASR/Radovan Stoklasa)

BRATISLAVA - Informácia o šokujúcom úmrtí bývalého slovenského reprezentanta Juraja Halenára (†35) zasiahla celú futbalovú, či prominentnú verejnosť. Smutnej správe o jeho úmrtí mnohí stále nemôžu uveriť a do neba mu na sociálnej sieti posielajú dojímavé spomienkové fotografie či srdcervúce odkazy.

Známy slovenský futbalista Juraj Halenár si z dosiaľ nepochopiteľných príčin zrejme dobrovoľne siahol na život. Jeho telo našli v sobotu popoludní v bratislavskom parku zvanom Vrakunský lesopark. Iba vo štvrtok pritom oslávil 35. narodeniny. Nezvestný bol od piatka, čo polícii nahlásila jeho sestra Kristína, u ktorej býval.

Športovca, ktorý zanechal po sebe štvorročného syna Nicolasa, našli s podrezanými žilami 300 metrov od známej bratislavskej diskotéky Harley. Možným motívom tohto tragického činu by podľa najnovších informácií mali byť zlé investície, pre ktoré sa dostal do veľkých finančných problémov a dlhov. Či si ale siahol na život sám, alebo mu na druhý svet niekto pomohol, s istotou potvrdí až pitva.

Bývalý futbalový reprezentant Juraj Halenár zanechal po sebe len 4-ročného syna Nicolasa, ktorého mal s modelkou Romanou Procházkovou.
Zobraziť galériu (8)
Bývalý futbalový reprezentant Juraj Halenár zanechal po sebe len 4-ročného syna Nicolasa, ktorého mal s modelkou Romanou Procházkovou.  (Zdroj: Instagram)

Správa o tom, že bývalý slovenský reprezentant už nie je medzi živými, otriasla celým Slovenskom. Obrovský smútok okrem jeho rodiny a blízkych prežívajú aj mnohí jeho spoluhráči či kamaráti z prominentných kruhov, ktorí Jurajovi na internete venovali niekoľko srdcervúcich odkazov. „Krváca mi srdce. Neopísateľne mi budeš chýbať, Jurko,“ vyliala si svoj žiaľ na Instagrame Petra Bubeníková. K herečke sa neskôr pridali aj iné známe tváre ako Michaela Kocianová, Patrícia Vitteková, Dušan Pašek ml. a ďalší.

Petra Bubeníková, herečka
Zobraziť galériu (8)
Petra Bubeníková, herečka  (Zdroj: Instagram)

Michaela Kocianová, modelka
Zobraziť galériu (8)
Michaela Kocianová, modelka  (Zdroj: Instagram)

Dušan Pašek ml., hokejista
Zobraziť galériu (8)
Dušan Pašek ml., hokejista  (Zdroj: Instagram)

Patrícia Vitteková, speváčka
Zobraziť galériu (8)
Patrícia Vitteková, speváčka  (Zdroj: Instagram)

Robo Vittek, futbalista
Zobraziť galériu (8)
Robo Vittek, futbalista  (Zdroj: Instagram)

Alexandra Orviská, redaktorka TV JOJ
Zobraziť galériu (8)
Alexandra Orviská, redaktorka TV JOJ  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Juraj Halenár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu