Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vymódený Kočner na súde: Nastajlovaný ako slovenský Alain Delon... TOTO bolo úplne nevhodné!

Odsúdený podnikateľ Marián Kočner. Zobraziť galériu (7)
Odsúdený podnikateľ Marián Kočner. (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Slovenskom v posledných dňoch otriasa kauza okolo zmeniek, v ktorej figurujú podnikateľ Marián Kočner (54) a Pavol Rusko (54). Vo štvrtok Najvyšší súd SR rozhodoval o tom, či dvojica skončí vo väzbe, alebo budú stíhaní na slobode. A Kočner sa na túto príležitosť poriadne vyparádil. Pred sudcu sa postavil vymódený ako slovenský Alain Delon. Bolo to absolútne nevhodné!

Marián Kočner si včera od Najvyššieho súdu SR vypočul nepríjemný verdikt. Zatiaľ čo Pavol Rusko je v kauze zmenky stíhaný na slobode, kontroverzný podnikateľ ide do väzby - no v každom prípade štýlovo nahodený. Kočner totiž na pojednávanie prišiel vymódený doslova ako slovenský Alain Delon.

Marin Kočner sa na súdne pojednávanie štýlovo nahodil.
Zobraziť galériu (7)
Marin Kočner sa na súdne pojednávanie štýlovo nahodil.  (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Na sebe mal oblečené modré sako so vzorom, slušivú bielu košeľu s bledomodrou lesklou kravatou, rifle s opaskom a výraznou prackou... No v neposlednom rade veľké čierne okuliare na očiach.  My sme v tejto súvislosti oslovili módnu stylistku Andreu Ziegler, nech zhodnotí, či bolo takéto oblečenie na súdne pojednávanie vhodné.

„Príliš veľká extravagancia. Mal síce oblek, ale potlač bola nevhodná. Pôsobilo to skôr výsmešne. Jednofarebný tmavomodrý hladký, by bola lepšia voľba. Kravata by mohla byť kúsok užšia. Vhodné by bolo zapnuté na vrchný gombík. Slnečné okuliare sú do interiéru nepotrebné. Iba keby mal problém s očami. Viac formálnosti by bola vhodnejšia voľba,“ povedala špecialistka na módu. 

Viac o téme: Marián Kočner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu