Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Obrovské prekvapenie: Známa slovenská herečka (38) je neplánovane tretíkrát tehotná!

Herečka Zuzana Kanócz sa stane po tretí raz mamou. Zobraziť galériu (5)
Herečka Zuzana Kanócz sa stane po tretí raz mamou.

BRATISLAVA - Tajila to poriadne dlho! Známy herecký pár Juraj Loj (35) a Zuzana Kanócz (38) sa čoskoro stanú trojnásobnými rodičmi. Radostnú novinu potvrdila samotná brunetka, ktorá je už v šiestom mesiaci tehotenstva.

Známi slovenskí umelci Juraj Loj a Zuzana Kanócz tvoria pár už viac ako 10 rokov. Sympatickú dvojicu okrem lásky a hereckej kariéry spájajú aj ich dve zdravé deti – 4- ročný syn Lucas a 2-ročná dcérka Izabella. No a podľa najnovších informácií sa táto šťastná rodinka rozrastie opäť. A to už čoskoro!

Radostnú novinu sa Zuzane pred verejnosťou podarilo utajiť poriadne dlho. „Bábätko nebolo plánované a bolo to pre nás veľké prekvapenie," povedala pre týždenník Šarm 38-ročná brunetka, ktorá je momentálne v 6-tom mesiaci tehotenstva.

Informáciu, či sympatická Slovenka porodí chlapčeka alebo malú princezničku, si zatiaľ nechávajú partneri len pre seba. Hoci bolo dieťatko neplánované, obaja sa z ďalšieho prírastku veľmi tešia. „Juraj bol takisto prekvapený ako ja, pretože sme mali už iné plány. Ale prijali sme to a tešíme sa z nášho tretieho dieťatka," dodala herečka, ktorú diváci majú aktuálne možnosť vidieť v obľúbenom seriáli Za sklom.

Budúcim trojnásobným rodičom gratulujeme!

Herecký pár Juraj Loj a Zuzana Kanócz sa už čoskoro stanú trojnásobnými rodičmi.
Zobraziť galériu (5)
Herecký pár Juraj Loj a Zuzana Kanócz sa už čoskoro stanú trojnásobnými rodičmi.

Viac o téme: Juraj LojZuzana Kanócz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu