Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Zuzana Kanócz po pôrode opäť na pľaci: Ona že pred mesiacom rodila?!

Zuzana Kanócz vyzerá, akoby pred mesiacom ani nerodila. Zobraziť galériu (6)
Zuzana Kanócz vyzerá, akoby pred mesiacom ani nerodila. (Zdroj: Instagram Z.K.)

BRATISLAVA - Len v prvý septembrový deň priviedla na svet svoje tretie dieťa, ktoré má s partnerom, hercom Jurajom Lojom (35), a už sa obracia na pľaci. Zuzana Kanócz (38) sa objavuje na obrazovkách televízie JOJ v seriáli Som mama a po pôrode sa vrátila pred kamery. Ani náhodou však nevyzerá, že len nedávno rodila!

Herečka sa na začiatku septembra stala trojnásobnou mamou a k súrodencom Lucasovi a Izabelle pribudla sestrička Leyla. Zuzka hrá v seriáli Som mama tehotnú Agátu, ktorej pôrod sa blíži nezadržateľnými krokmi. Projekt na motívy knihy Kristíny Tormovej sa teší obľube, a tak tvorcovia stále pracujú na nových častiach, v ktorých blondínka nebude chýbať.

Zuzka sa teší z malej Leyly.
Zobraziť galériu (6)
Zuzka sa teší z malej Leyly.  (Zdroj: Instagram Z.K.)

Ani nie mesiac po pôrode sa opäť objavila na natáčacom dni spolu s kolegyňami Kristínou Tormovou, Michaelou Čobejovou a Luciou Hurajovou. Zuzka však prekvapila svojou postavou. Kým niektoré mamičky sa tehotenských kíl nevedia dlho zbaviť, seriálová Agáta vyzerá štyri týždne po pôrode, akoby ani nerodila.

Napriek tomu, že sa herečka vrátila pred kamery takto skoro, svoju dcérku zanedbávať určite nebude. Chce totiž tráviť čas najmä s rodinou. „Vo štvrtok mala prvý natáčací deň a bude ich mať v októbri ešte zopár, kde si od bábätka odbehne len na niekoľko hodín. Zuzka si naozaj stráži, aby svoj čas venovala rodine,“ povedal nám zdroj.

Kristína Tormová, Zuzana Kanócz, Lucia Hurajová a Michaela Čobejová si užili natáčací deň.
Zobraziť galériu (6)
Kristína Tormová, Zuzana Kanócz, Lucia Hurajová a Michaela Čobejová si užili natáčací deň.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Zuzana Kanócz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu