Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kucherenko prezradila, koľko váži: Silvia, strašne riskuješ!

Silvia Kucherenko Zobraziť galériu (6)
Silvia Kucherenko (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Aj keď sa štíhlosť v modelingu vyžaduje, nie vždy je krásna a už vôbec nie zdravá. Presne to by si mohla uvedomiť aj slovenská modelka Silvia Kucherenko (35), ktorá už nie raz prekvapila svojím vyziabnutým výzorom. Hoci pribrať zopár kíl môže byť pre ňu naozaj náročné, v záujme vlastného zdravia by sa mala o to prinajmenšom aspoň pokúsiť.

Silvia Kucherenko sa v našich končinách preslávila najmä svojimi nekonečnými vylepšeniami, ktoré boli vždy na prvý pohľad viac než viditeľné. Okrem toho blondínka vždy pútala pozornosť aj ultra štíhlou figúrou, ktorou často vzbudzovala dojem, že trpí poruchou príjmu potravy. Túto hypotézu však vždy vehementne odmietala a tvrdila, že žiadne diéty nedrží a za jej výzorom sa skrátka skrývajú len dobré gény a rýchle spaľovanie tukov.

Silvia je vysoká 173 centimetrov a včera na svojom instagramovom účte prezradila, že z pôvodných 45 kilogramov časom pribrala na 49 – čo je ale pri prepočte na takzvaný „index hmotnosti“ vzhľadom k jej výške stále pomerne málo. Podľa Svetovej zdravotníckej organizácie totiž žena, ktorej index je pod hodnotou 18,5, trpí podvýživou. A blondínkino BMI vychádza na 16,4. 

Silvia Kucherenko má síce aktuálne 49 kg, no pri jej výške 173 cm je to stále málo.
Zobraziť galériu (6)
Silvia Kucherenko má síce aktuálne 49 kg, no pri jej výške 173 cm je to stále málo.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Hoci je normálne, že modelky majú vždy o pár kíl menej než bežné ženy s rovnakou výškou, treba si v konečnom dôsledku dávať pozor a nehazardovať so svojím zdravím. Môže sa to totiž neskôr prejaviť rôznymi nepríjemnými komplikáciami či dokonca chorobami.

To, aké následky môže so sebou niesť podvýživa, nám priblížila MUDr. Jana Bendová: Podváha môže byť príznakom ochorenia, ale je pravda, že niektorí ľudia majú k podváhe genetické predpoklady. Podváha najčastejšie „rozhádže“ hormóny v tele, čo sa zvyčajne prejaví poruchou menštruačného cyklu a vypadávaním vlasov. Bežnými zdravotnými komplikáciami bývajú nízky tlak, suchá pokožka a porucha imunity – ľudia s podváhou sú náchylnejší na rôzne infekcie. Môže sa dokonca rozvinúť chudokrvnosť alebo rednutie kostí (osteoporóza).”

Silvia Kucherenko je len kosť a koža. Jediné nadrozmerné veľkosti na jej tele sú jej napichané pery a obrie silikóny.
Zobraziť galériu (6)
Silvia Kucherenko je len kosť a koža. Jediné nadrozmerné veľkosti na jej tele sú jej napichané pery a obrie silikóny.

Viac o téme: Silvia Kucherenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu