Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Cmorik sa konečne dočkal: Svoje poklady má už doma!

Peter Cmorik s priateľkou si odniesol z nemocnice deti domov. Zobraziť galériu (4)
Peter Cmorik s priateľkou si odniesol z nemocnice deti domov.

BRATISLAVA – Už sú doma! Spevák Peter Cmorik (38), ktorý je už mesiac hrdým otcom synčekov Števka a Peťka, sa konečne dočkal. Svoje poklady si v pondelok odniesol konečne z nemocnice domov.

Pred mesiacom sa spevák Peter Cmorik stal dvojnásobným otcom, keď mu partnerka, huslistka Daniela, porodila dvojičky - chlapcov Števka a Peťka. Keďže sa pôrod nezaobišiel bez komplikácií a chlapci sa na svet vypýtali skôr, deti ostali v starostlivosti lekárov v nemocnici na Antolskej.  Až včera si ich mohol umelec spolu s Danielou odviesť konečne domov.

„Šlo to rýchlo, ale máme strašnú radosť, že sa to konečne podarilo. Ani sme s tým včera nepočítali, že nás pustia,“ priznal topkám Cmorik, ktorý má tak rodinku konečne pohromade.

„Už ich mohli pustiť, už sú samostatní mladí šraci, ktorí papajú krásne a všetko je v poriadku s nimi. Už sú pripravení na normálny život s rodinou,“ povedal Cmorik pre jojkársky TopStar v deň, keď si prišiel pre svoje deti do nemocnice. A jeho partnerka a čerstvá mamička hrdo dodala: „Bola to dlhá cesta, pokiaľ sme sa dostali až sem, ale som šťastná a dojatá.“  

Hrdá mamička Daniela si vezie svoje deti domov.
Zobraziť galériu (4)
Hrdá mamička Daniela si vezie svoje deti domov.

Viac o téme: Peter Cmorik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu