Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Prvá FOTO s bábätkami a partnerkou po pôrode: Cmorik ukázal svoje poklady

Peter Cmorik s partnerkou Dankou Zobraziť galériu (4)
Peter Cmorik s partnerkou Dankou (Zdroj: Facebook D.Š.)

BRATISLAVA - Konečne sa pochválil! Onedlho to budú už dva mesiace, odkedy Peter Cmorik (38) a jeho partnerka Daniela Lovlin (29) prežili ten najkrajší deň vo svojom živote. Brunetka na svet priviedla dvojičky Štefana a Petra, ktorí však spočiatku rodičov trochu "potrápili". Narodili sa totiž predčasne. Hoci mala Danka stanovený termín pôrodu na koniec apríla, bábätká sa na svet vypýtali o niekoľko týždňov skôr - 17. marca.

Bábätká teda napokon museli zostať hospitalizované pod dohľadom lekárov v nemocnici na Antolskej. Domov si ich tak Peter s Danielou mohli vziať až viac ako štyri týždne po pôrode – 23. apríla. „Šlo to rýchlo, ale máme strašnú radosť, že sa to konečne podarilo. Ani sme s tým včera nepočítali, že nás pustia,“ povedal nám Cmorik deň po tom, ako si Danku i dvojičky vyzdvihol.

Statoční chlapci si tak konečne užívajú pohodlie domova a milujúcim rodičom robia obrovskú radosť. „Papajú krásne a všetko je v poriadku s nimi. Už sú pripravení na normálny život s rodinou,“ prezradil prednedávnom šťastný otecko pre jojkársky Top Star. Najnovšie konečne zverejnil aj fotografiu s rodinkou, na ktorú fanúšikovia netrpezlivo čakali.

Prvá FOTO s bábätkami
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram P.C.)

Na Instagrame sa pochválil fotografiou, na ktorej s ním spokojne pózuje i Danka a obaja v náručí držia svojich maličkých synčekov. „Rodina,“ napísal k záberu jedno jediné slovo, ktoré však hovorí za všetko. Zdá sa teda, že Števko aj Peťko sú v najlepšom poriadku a výborne vyzerá aj čerstvá mamička. Pod snímku krásnej rodinky pribúdajú nadšené komentáre od fanúšikov a dvojici zagratulovalo aj niekoľko známych osobností ako Zuzana Šebová, Dominika Richterová či Kristína Farkašová.

Viac o téme: Peter CmorikDaniela Lovlin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu