Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Túto samicu mal v posteli aj Kollár: Neuveriteľné... Dnes oslavuje 50-tku!

Boris Kollár a jeho sexi exmilenka. Zobraziť galériu (7)
Boris Kollár a jeho sexi exmilenka.

BRATISLAVA - Stále je z nej poriadna šupa! Pri pohľade na ňu mnohí muži pri obrazovkách bezpochyby slintajú. Niet sa čo čudovať, veď vyzerá fantasticky. Reč je o českej herečke a moderátorke Kateřine Brožovej. A to zrejme mnohí ani netušia, že práve dnes oslavuje 50 rokov.

Wau, to je pohľad! Pred 12 rokmi politik a donchuan Boris Kollár randil s Kateřinou Brožovou. Sexi blondínka je známa česká herečka, speváčka a moderátorka, u nás na Slovensku je však skôr známejšia ako najstaršia exmilenka záletníka Kollára. V čase, keď spolu chodili, hviezdila v markizáckej šou Let's Dance. A na rozdiel od väčšiny Kollárových románikov sa tu vtedy hovorilo o reálnom vzťahu, hoci pár tvorili necelý rok.

Na prekvapenie mnohých blondínka dnes slávi neuveriteľných 50 rokov. Napriek tomuto okrúhlemu jubileu, kedy je už mnoho žien i babičkami, Kateřina vyzerá skvelo a opačné pohlavie vie zaujať aj dnes. Ani trochu nestratila zo svojho sexepílu. Práve naopak. Figúru jej môže závidieť nejedna dvadsiatka. Okrem skvelej postavy však rada púta pozornosť aj v odvážnych outfitoch, kedy vystaví na obdiv nielen svoje štíhle nohy, ale aj plné prsia. Veď pozrite sami. Fotografiu nájdete v našej GALÉRII. Oslávenkyni prajeme všetko len to najlepšie.

Viac o téme: Boris KollárKateřina Brožová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu