Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Schudnutá Dominika Mirgová: TOTO ju dohnalo k tomu, aby začala zhadzovať kilá

Dominika Mirgová Zobraziť galériu (4)
Dominika Mirgová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Pred niekoľkými dňami sa v Bratislave uskutočnil krst nového albumu od skupiny Desmod, na ktorom nechýbalo množstvo známych osobností. Pozornosť pútala najmä Dominika Mirgová (26), ktorá zaujala svojou typicky dobrou náladou a skvelým výzorom. Nebolo možné nevšimnúť si, že mamina takmer trojročného Peťka pochudla. Nám prezradila, čo ju k tomu doviedlo.

Dominika je známa tým, že i keď má občas obdobia s nejakým tým kilečkom navyše, ťažkú hlavu si z nich nerobí. Snáď od začiatku svojej kariéry v piesňach učí ľudí, aby sa mali radi presne takí, akí sú. Aj to je zrejme dôvodom, prečo už nejaký ten čas patrí medzi najobľúbenejšie speváčky a má veľkú základňu fanúšikov, ktorí ju obdivujú a často ďakujú za to, že ich svojimi textami a pozitívnym prístupom v živote motivuje.

Momentálne však nastala zmena a usmievavá blondínka nastolila prísnejší režim. „Teraz som na krabičkovej strave. Povedala som si že si to vyskúšam, pretože u mňa je ten problém, že ja neviem jesť pravidelne. Tým pádom mám potom ten metabolizmus trošku spomalený,“ povedala a zaradila sa tak k niekoľkým ďalším osobnostiam, ktoré sa odhodlali vyskúšať donášanú stravu v boxoch.

Dominika Mirgová vyzerá naozaj skvelo.
Zobraziť galériu (4)
Dominika Mirgová vyzerá naozaj skvelo.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Kým množstvo žien chudne, aby sa páčili ostatným, Dominika sa rozhodla zmenu podstúpiť kvôli sebe. „Chcem rozhýbať metabolizmus, začala som pomaličky cvičiť, stále trénujem v mojom tanečnom štúdiu a teda si upravujem stravu. Nejdem ale chudnúť extrémne. Ja len tak, aby som bola sama spokojná a trošku spevniť. Robím to len pre svoje blaho,“ prezradila nám s úsmevom Dominika, ktorá okrem tejto novinky prekvapila i správou, že sa tento rok chystá vyjsť s novým albumom. 

Viac o téme: Dominika Mirgová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu