Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Necudné zvádzanie známej dvojnásobnej mamičky (44): Provokovala len v priesvitnej podprsenke!

Známa dvojnásobná mama dráždila len v priesvitnej podprsenke. Zobraziť galériu (5)
Známa dvojnásobná mama dráždila len v priesvitnej podprsenke. (Zdroj: Instagram)

PRAHA - Provokácia ako hrom! Známa dvojnásobná mamička Simona Krainová (44) patrí k tým ženám, ktoré vedia, ako zdvihnúť mužom adrenalín na maximum. O ich kučeravé myšlienky sa postarala aj tentoraz, keď na internete zverejnila záber, na ktorom pózuje len v priesvitnej podprsenke. Páni, dýchajte zhlboka!

Ak je niekto majsterkou v provokovaní, tak je to rozhodne Simona Krainová. Blondínka sa totiž rada prezentuje v úsporných kúskoch oblečenia, ktoré často viac odhaľujú, ako zahaľujú. Zo svojho „rytmu“ nevyšla ani tentoraz, keď na instagramovom účte zverejnila záber, ktorým ulahodila snáď každému mužskému oku.


Krainová dráždi v reklame: Simona, vidno ti celé prsia!


Sexi modelka sa najnovšie cvakla len v priesvitnej podprsenke, ktorá príliš veľa priestoru fantázii nenechala. Pod tenučkou, transparentnou látkou sa jej totiž rysovali obliny jej predností, ktoré sú aj napriek tomu, že Krainová onedlho oslávi už 45. narodeniny, stále hodné pohľadu.

Sexepílu má síce Simona doslova na rozdávanie, no pri jej statuse dvojnásobnej matky by si mala nabudúce možno radšej dva razy rozmyslieť , či to už s odhaľovaním svojho tela predsa len trochu nepreháňa...

Viac o téme: Simona Krainová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu