Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Krainová jedinou fotkou pobúrila fanúšikov: Preboha, pozrite, čo urobila malému synovi!

Simona Krainová Zobraziť galériu (5)
Simona Krainová (Zdroj: Instagram)

PRAHA - Prehnala to?! Česká modelka Simona Krainová (45) patrí k tým známym tváram, ktoré sú na sociálnych sieťach pomerne aktívne. Blondínka sa s fanúšikmi pravidelne delí o svoje novinky z profesionálneho aj súkromného života. Najnovšie však svojich obdivovateľov poriadne pobúrila. A stačila na to len jediná fotka - veď pozrite, čo urobila svojmu 5-ročnému synovi!

Simona Krainová patrí k pomerne kontroverzným postavám českého šoubiznisu. Veď hoci je mamou dvoch malých detí, na sociálne siete stále pravidelne pridáva zábery, ktoré majú poriadne pikantnú príchuť. Svoje sexi telo neraz vystavila na obdiv vo zvodnej póze, či dokonca z neho aj čo-to odhalila. 

Na takéto plavovláskino provokovanie sú jej fanúšikovia už zvyknutí, no svojím najnovším počinom mnohých pobúrila. A stačila na to len jediná, zdanlivo nevinná fotka. Svojho päťročného synčeka Bruna totiž odfotila cez aplikáciu, ktorá mu dorobila červené pery. Skôr ako chlapček tak vyzeral ako malé zmaľované dievčatko. 

No a toto mnohých jej obdivovateľov nenechalo chladnými. Pod záberom sa totiž, okrem pozitívnych komentárov, začali objavovať aj tie kritické. „Kam ten svet speje,“ písali ľudia. „Panebože, hrozná fotka, chorá doba,“ pridávali sa ďalší a ďalší: „Rovno mu zmeňte pohlavie, divný svet.“ Zdá sa teda, že to tentokrát modelka trochu prepískla. A aký je váš názor?

Viac o téme: Simona Krainová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu