Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Módne (s)hity z Plesu v Opere 2: Hrôza u Celeste, Mňahončáková ako bublina a Hurajová princeznou večera

Celeste Buckingham, Lucia Hurajová, manželka Martina Mňahončáka Zobraziť galériu (12)
Celeste Buckingham, Lucia Hurajová, manželka Martina Mňahončáka

BRATISLAVA - V uplynulú sobotu sa v Slovenskom národnom divadle konala najprestížnejšia udalosť roka Ples v opere, na ktorú zavítalo množstvo známych tvári. Dámy sa predviedli v honosných róbach. Niekto zažiaril, iní nie. Kto sa obliekol a dodržal najlepšie protokol, zhodnotila aj v druhej časti profesionálna stylistka Andrea Ziegler.

Renáta Kliská s partnerom, módna návrhárka

Krásny zelený odtieň. Jednoduché šaty zaujímavé v strihu. Rafinované detaily podtrhli ženskosť nositeľky. Štýlová kabelka. Všetko ostatné dokonale ladí. Neviem, či sa mi to len zdá, akoby presvitalo pánovi spod košele tričko/tielko. Možno sa mýlim a je to len tieň.

Módne (s)hity z Plesu
Zobraziť galériu (12)

Mária Reháková s manželom Ladislavom, podnikatelia

Dáma, ktorá je inšpiráciou pre mnohé generácie. Šarmantná, elegatná dáma, ktorá svojou prítomnosťou vždy zaujme. Červená jej pristane a je rozhodne neprehliadnuteľná. Pán bez komentára, podľa protokolu.

Módne (s)hity z Plesu
Zobraziť galériu (12)

Karol Szász s partnerkou Katarínou, podnikateľ

Dáma pôsobí veľmi nežne v týchto vílovských šatách. Príjemne zvolené doplnky. Nevadí mi, že sú strieborné, i keď dominantnou je zlatá farba. Sú veľmi jemné, vkusné, takmer neviditeľné. Na krk by som si už ale ozdobu odpustila, napriek jej jemnosti. Stačia náušnice, prstene a netradičný náramok. Nech dekolt elegantne vynikne. Pán bez výhrad. Podľa pravidiel protokolu.

Módne (s)hity z Plesu
Zobraziť galériu (12)

Simona Bubánová s manželom Jankom Kuricom, podnikateľka a spevák

Zaujímavé šaty. Flitre a trblietky sa do spoločnosti hodia. Trochu mi prídu podobné, ako mala manželka generálneho riaditeľa televízie Markíza. Stáva sa, ale... Kožušina to celkom fajn oživuje. Rukavice sú zbytočné, keďže protokol ich doporučuje pri šatách s odhalenými rukami. Navyše sa farebne bijú s farbou kožušiny. Tá je krémová. Aj kabelka by bola lepšia tmavomodrá. Pôsobilo by to elegantnejšie a celistvejšie. Pán má nesprávnu košeľu. Mala by mať zakryté gombíky k motýlikovi. Len keby boli ozdobné, by mohli byť vidieť. Topánky, tiež nie som si istá, že sú práve ideál.

Módne (s)hity z Plesu
Zobraziť galériu (12)

Jana Kekekti s manželom Dušanom, bývalá modelka a podnikateľ

V jednoduchosti je krása. Dokonalá ukážka. Na prvý pohľad jednoduché šaty. Zaujímavé však svojou štruktúrou a krásnou farbou. Dáma všetko dokonale zladila. Účes, mejkap, doplnky. Pán výborne, bez komentára.

Módne (s)hity z Plesu
Zobraziť galériu (12)

Celeste Buckingham, speváčka

Hrôza. Toto mi príde tak trochu výsmech, neúcta k danému eventu, lepšie povedané k hosťom spoločenskej udalosti. Plážové šaty, drevené srdiečko. To musela byť normálne sranda pri príprave na ples. A ešte aj sandálky. Už chýbajú len palmy, more a šumenie mušiel. Pán to zachraňuje. Podľa etikety.

Módne (s)hity z Plesu
Zobraziť galériu (12)

Eva Verešová s manželom, bývalá miss

Zaujímavé, elegantné. Zamat je noblesný materiál, navyše aj silný trend na celú sezónu. Príjemná kombinácia materiálov. Čipka a zamat určite nie je prvý plán. Pekný detail v podobe mašle. Farba šiat skvele ladí s farbou vlasov, celkovo dáme veľmi pristane. Sandáliky nie sú úplne v súlade s protokolom. Pán tak, ako to má byť podľa etikety.

Módne (s)hity z Plesu
Zobraziť galériu (12)

Lucia Hurajová s partnerom, herečka

Princezná večera. Taká klasika, ktorá vždy bude asi očarujúca. Nádherná farba. Chválim rešpektovanie protokolu. Rukavičky k týmto šatám sú vhodné a predpísané. Krásne zvolené doplnky, účes a tiež mejkap. Pán bez výhrad.

Módne (s)hity z Plesu
Zobraziť galériu (12)

Fero Mikloško a kamarátkou Alenou, módny návrhár

Nie som si istá, či tieto šaty sú práve plesové šaty. Možno na inú spoločenskú udalosť skvelé. Na ples by mala byť zvolená veľkovečerná róba. Nemusí to byť samozrejme krinolínová sukňa, ale trochu majestátnosti a noblesy by nezaškodilo i v tej užšej línii. Fero super. Trochu extravagancie, ale v rešpektovaní princípov.

Módne (s)hity z Plesu
Zobraziť galériu (12)

Vlado Vondrák s manželkou, moderátor

Povedala by som pekné. Dostatočne honosné, určite vhodné na ples. Zaujímavý materiál a tiež farba. Tu by asi mali byť podľa protokolu rukavičky. Mejkap a účes náležite zladený. Pán podľa daných pravidiel. 

Módne (s)hity z Plesu
Zobraziť galériu (12)

Martin Mňahončák s manželkou Katarínou, herec

Neviem, kto toto dáme poradil. Vyzerá ako bublina. Veľká lesklá sukňa, lesklý svetlý top. Veď to jej len ubližuje. Pritom je to pekná žena. Začnem takto. Keď už veľká lesklá sukňa, tak aspoň top by mal byť úžší a nelesklý, aby sa to opticky vybalansovalo. Takto zbytočne pôsobí príliš mohutne. Farba sukne je „cool“. Podľa etikety by mala mať rukavičky, lebo má paže a ramená odhalené. Pán podľa protokolu.

Módne (s)hity z Plesu
Zobraziť galériu (12)

Viac o téme: Celeste BuckinghamMartin MňahončákLucia Hurajová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu