Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Významný úspech našej speváčky: Domov si odniesla prestížne ocenenie!

Celeste Buckingham Zobraziť galériu (5)
Celeste Buckingham (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Žne jeden úspech za druhým! Speváčka Celeste Buckingham (22) si v nedeľu večer odniesla ďalšie významné ocenenie. Stala sa totiž laureátkou Krištáľového krídla v kategórii Rock, pop a Jazz. Týmto prvenstvom však, zdá sa, naša mladá umelkyňa ani zďaleka nekončí. Neuveríte, čomu sa chce ešte venovať!

Celeste Buckingham - Krištáľové krídlo

Prestížna udalosť Krištáľové krídlo 2017 už pozná mená ocenených laureátov. Svoju ďalšiu významnú „trofej“ si domov odniesla aj jedna z našich najúspešnejších speváčok Celeste Buckingham, ktorá zvíťazila v kategórii Rock, Pop a Jazz.


Čerstvo rozvedený Heriban sa už v spoločnosti objavuje s inou: Nová milenka?!


Od brunetky, ktorá je zástupcom mladej generácie slovenskej modernej populárnej hudby, sme preto tesne po odovzdávaní vyzvedali, či víťazstvo čakala a aké pocity jej toto prvenstvo prinieslo. „Počítala som, že to nezískam. Moje kolegynky v tejto kategórii sú veľmi šikovné a talentované a podľa mňa si to niekto zaslúžil aj omnoho viac,“ povedala nám v rozhovore Celeste, ktorá zároveň dodala, že hoci s tým vôbec nepočítala, v konečnom dôsledku je rada, že si vzácne ocenenie odnáša domov práve ona.

Mladá umelkyňa nám ďalej prezradila aj svoje plány, ktoré bude chcieť realizovať už tento rok. Ten by sa mal podľa jej slov niesť v duchu filantropie. „Chystám sa robiť veľa projektov aj doma, aj v zahraničí, ktoré budú pomáhať druhým,“ uzavrela Buckingham. Celý rozhovor so sympatickou speváčkou si môžete pozrieť v priloženom videu.

Speváčka Celeste Buckingham si prevzala ďalšie významné ocenenie.
Zobraziť galériu (5)
Speváčka Celeste Buckingham si prevzala ďalšie významné ocenenie.  (Zdroj: Jan Zemiar)


Pavol Hammel dostal Krištáľové krídlo za celoživotné dielo, ocenili 11 osobností


Celeste Buckingham: Mala som svoje arogantné obdobie, uletela som si na sláve


Viac o téme: Celeste BuckinghamKrištáľové krídlo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu