Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Čerstvá jojkárska mamička zachytená v intímnej chvíli: FOTO, na ktoré by mnohé nemali odvahu!

Slávka Dvořáková Zobraziť galériu (5)
Slávka Dvořáková

BRATISLAVA - Jojkárska redaktorka Slávka Dvořáková (34) sa v lete stala dvojnásobnou mamou. K synčekovi Arturovi pribudol braček, ktorému rodičia dali meno Oskar. A plavovláska si materskú dovolenku zjavne užíva - svedčia o tom napokon jej fotky, ktorými sa pýši na sociálnych sieťach. Nedávno sa dokonca pochválila záberom, na ktorý by mnohé ženy nemali odvahu. Zachytáva ju totiž v intímnej chvíli.

Jojkárka Slávka Dvořáková prežíva najšťastnejšie chvíle svojho života. Od roku 2014 je na materskej dovolenke, kedy priviedla na svet chlapčeka Artura. A pred piatimi mesiacmi sa plavovláska stala dvojnásobnou mamou. Na svet priviedla druhého synčeka, ktorému s manželom Dávidom dali meno Oskar.


Sexi jojkárka je opäť mamou: Máme FOTO jej slniečka!


Plavovláska svojich priateľov rada zásobuje fotkami zo svojho súkromia. Pravidelne zachytáva radosti svojej rozkošnej rodinky a pýši sa nimi na sociálnej sieti. No najnovšie sa pochválila fotkou, na ktorú by zrejme mnohé jej kamarátky nemali toľko odvahy.

Slávka na nej totiž dojčí svojho 5-mesačného synčeka. A hoci je to tá najprirodzenejšia vec, stále je to pre mnohé ženy veľmi intímna záležitosť, pri ktorej vyhľadávajú súkromie. Odfotiť sa pri tejto aktivite a následne to zavesiť na web, by preto pre mnohé ženy bolo doslova nepredstaviteľné. 

Slávka Dvořáková sa odfotila pri dojčení synčeka Oskara a zavesila to na sociálnu sieť.
Zobraziť galériu (5)
Slávka Dvořáková sa odfotila pri dojčení synčeka Oskara a zavesila to na sociálnu sieť.  (Zdroj: Facebook S.D.)

Viac o téme: Slávka Dvořáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu