Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sexi jojkárka je už mamičkou: Pupočnú šnúru prestrihol tatko!

Slávku Dvořákovú na obrazovkách Jojky v blízkej dobe neuvidíme. Bude sa venovať mamičkovským povinnostiam. Zobraziť galériu (6)
Slávku Dvořákovú na obrazovkách Jojky v blízkej dobe neuvidíme. Bude sa venovať mamičkovským povinnostiam.

BRATISLAVA – Na tento okamih nikdy nezabudne! Jojkárska redaktorka Slávka Dvořáková (31) má za sebou víkend, ktorý jej zmenil život. V sobotu popoludní totiž priviedla na svet svoje prvé dieťatko. Zaujímavosťou je, že pri pôrode asistoval aj blondínkin manžel Dávid (38).

Už sú traja! Ako sme vás na topkách v septembri minulého roka informovali, jojkárska redaktorka Slávka Jankovičová sa vydala a stala sa z nej pani Dvořáková. Blondínka sa už v čase svadby netajila tým, že nosí pod srdcom svojho prvého potomka.

Synčeka, ktorému spoločne s manželom dali meno Artur, priviedla na svet v sobotu okolo piatej hodiny popoludní. „Má 2 890 gramov a 49 centimetrov,” prezradila nám sympatická jojkárka. Tú počas náročných chvíľ podporoval aj jej partner. „Tatko bol pri pôrode a prestrihol pupočnú šnúru. Všetko to zvládal veľmi dobre,” pochválila hrdého otecka Slávka. „Bol to veľký zážitok pre nás. Sme veľmi radi a tešíme sa,” uzavrela spokojne.  

Hrdá mamička sa svojím pokladom popýšila aj na sociálnej sieti.
Zobraziť galériu (6)
Hrdá mamička sa svojím pokladom popýšila aj na sociálnej sieti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu