Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sexi jojkárka je opäť mamou: Máme FOTO jej slniečka!

Slávka Dvořáková Zobraziť galériu (6)
Slávka Dvořáková

BRATISLAVA – Už sú štyria! Bývalá jojkárska redaktorka Slávka Dvořáková (34) má za sebou deň, na ktorý len tak nezabudne. Vo štvrtok v noci totiž priviedla na svet svoje druhé dieťatko. Je to hotové slniečko!

Jojkárka Slávka Dvořáková je od roku 2014 na materskej dovolenke, vo februári toho roku totiž porodila svojho prvého syna, ktorému spolu s manželom Dávidom dali meno Artur. Vo štvrtok v noci sa ich rodinka rozrástla. Na svet sa vypýtal ich druhý potomok. Narodil sa im opäť synček, s čím sa mamička ihneď pochválila na sociálnej sieti. Dokonca priznala, že pôrod zvládli výborne.

Slávka Dvořáková porodila vo štvrtok svoje druhé dieťa.
Zobraziť galériu (6)
Slávka Dvořáková porodila vo štvrtok svoje druhé dieťa.

„Priatelia, mame krásnu novinu! Dnes sa nám narodilo naše slniečko - Oskar Dvořák. Je úžasný. Pôrod sme zvládli výborne. Sme šťastní rodičia dnes už dvoch krásnych a zdravých detí. Veľmi si to vážime a ďakujeme všetkým za podporu a modlitby,“ napísala  Dvořáková, ktorá dala synovi meno Oskar, čiže meniny bude oslavovať dva dni pred svojimi narodeninami.

Čerstvej dvojnásobnej mamičky sme sa spýtali, ako sa cíti a ako prebiehal pôrod, či bol náročnejší ako ten prvý, rovnako nás zaujímalo, či opäť asistoval pri pôrode aj jej manžel, ktorý pri prvom synovi prestrihol pupočnú šnúru.

„Pri prvom synčekovi to bolo dosť komplikované, naopak, toto zrodenie človiečika bolo za odmenu. Lepší priebeh pôrodu som si nemohla ani len želať. Oskar sa už ozýval od soboty, že máme chystať birthday party. Keď som teda prišla do nemocnice na poradňu, už som mala viac ako polovicu pôrodu za sebou. A do 5 hodín už bol na svete. David bol znovu pri pôrode, aj pupočnú šnúru opäť prestrihol. Pôrodníčka ho už považovala za „stabilnú súčasť pôrodného tímu“. Bonding (priloženie dieťatka na kožu matky, pozn.red) 2 hodiny, prekrásny moment, na ktorý budeme celý život spomínať. Oskar sa hneď pekne prisal,“ netajila Slávka, ktorá topkám prezradila, že meno Oskar vybrali na poslednú chvíľu.

 „Čo sa týka mena, dlho sme sa na mene nevedeli zhodnúť, posledné dni nám však slniečko jednoznačne pripomínalo, že sa narodí prosto slnečné levíčatko, tak sme ho pomenovali Oskar. Váhu má 3360g, dĺžka 50 cm,“ prezradila exjojkárka.

A čo starší braček, ako reaguje na súrodenca? „Starší 3,5-ročný Artur už v škôlke od rána každému rozprával, že máme bábätko a že braček je jeho „najlepší kamoš“,“ dodala na záver Dvořáková. Rodičom gratulujeme a prajeme mamičke aj bábätku veľa zdravia. Fotky čerstvej dvojnásobnej mamičky a jej synčeka Oskara si môžete pozrieť v našej GALÉRII»

Viac o téme: Slávka Dvořáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu