Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Známa herečka navlečená do televízneho podvodu: Kolegovia zostali (ne)príjemne prekvapení!

Helena Krajčiová Zobraziť galériu (5)
Helena Krajčiová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Tak tá im teda zavarila! V najnovšej časti obľúbeného jojkárskeho Inkognita sa tvorcovia postarali o poriadny rozruch a mozgové bunky hádačov potrápili v skutku netradične. Ako tajný hosť sa totiž v najnovšej časti objaví Helena Krajčiová (42), ktorá s celebritnou osádkou pekne vypiekla!

Keď si celebritná štvorica v zložení Zdenka, Marcel, Čeky a Michal nasadila škrabošky, po chvíli začali hundrať a prosiť, aby si ich mohli opäť zložiť. Veľké prekvapenie prišlo vo chvíli, keď im túto zmenu Vlado Voštinár povolil. „Plníme vám vianočné priania. Môžete si dať dole škrabošky,“ vyhlásil spokojne.

Šokovaní hádači sa síce na moment potešili, no až potom zistili, že si moderátor na nich nachystal nečakaný podvod. V štúdiu sa totiž objavila neznáma osoba v kostýme Deda Mráza. Radosť zo zložených škrabošiek tak netrvala dlho a štvorica musela prísť na to, aká známa osobnosť sa pod maskou ukrýva.

Helena Krajčiová v kostýme Deda Mráza hádačov mimoriadne zmiatla.
Zobraziť galériu (5)
Helena Krajčiová v kostýme Deda Mráza hádačov mimoriadne zmiatla.  (Zdroj: TV JOJ)

Známa herečka navlečená do
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV JOJ)

Až po niekoľkých otázkach napokon zistili, že kostým mala na sebe známa herečka Helena Krajčiová, ktorá sa tak postarala o množstvo vtipných momentov. Napríklad aj o šokovaného Čekyho, ktorý nemohol uveriť, že jeho kolega Michal Hudák si so Santom dokonca tyká. A hoci by sa mohlo zdať, že uhádnuť celebritu pod maskou je jednoduchšie než hádať naslepo, hádači napokon uznali, že so škraboškami im to ide podstatne lepšie. 

Viac o téme: Helena KrajčiováInkognito
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu