Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Ďalšia známa Slovenka po 40-ke je v tom: Táto herečka čaká druhé dieťa!

Helena Krajčiová sa už o pár mesiacov stane dvojnásobnou mamičkou. Zobraziť galériu (4)
Helena Krajčiová sa už o pár mesiacov stane dvojnásobnou mamičkou. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Okrem Adriany Karembeu Sklenaříkovej (46), ktorá čaká svoje prvé dieťa, má obrovský dôvod na radosť aj známa herečka. Hoci si Helena Krajčiová (42) svoje súkromie stráži, najnovšie sa na verejnosť dostala naozaj krásna správa. Podľa čerstvých informácií sa temperamentná ryšavka už o pár mesiacov stane dvojnásobnou maminou!


Obrovský šok! Slovenská supermodelka Sklenaříková je v 46 rokoch tehotná?!


Prvú dcérku herečka priviedla na svet vo februári v roku 2014 svojmu dlhoročnému partnerovi Martinovi. K dcérke Anike by podľa Pluska.sk už čoskoro malo pribudnúť druhé dieťatko. Spomínaný portál tvrdí, že herečka má byť približne v piatom mesiaci tehotenstva a hoci sa z budúceho prírastku do rodiny teší, musí sa popasovať s pracovnými komplikáciami.

Momentálne má totiž pracovať na viacerých projektoch televízie JOJ, pričom jednou z nich je zatiaľ neznámy seriál. S niečím podobným sa koniec-koncov musela popasovať aj počas prvého tehotenstva. Vtedy hrala jednu z väčších úloh v Búrlivom víne, no po tom, ako otehotnela, Markíza ju z príbehu vyradila. Nech už to je teda akokoľvek, podstatné je, aby sa mamička i bábätko tešili dobrému zdraviu. Helene Krajčiovej k tehotenstvu srdečne gratulujeme.

Viac o téme: Helena Krajčiová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu