Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šok pre Zuzanu Šebovú: Takto ju manžel oklamal!

Zuzana Šebová
Zuzana Šebová (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Toto veru nečakala! Zuzana Šebová (35) sa tento rok vydala za hereckého kolegu Michala Kubovčíka (37) a čoskoro mu porodí prvé dieťa. Nie vždy si však životní partneri môžu povedať čistú pravdu. Blondínka nedávno zistila, že manžel jej tak trochu klamal.

Zuzana Šebová sa pravidelne objavuje v jojkárskom Inkognite, kde už medzi tajnými hosťami videla mnoho svojich kolegov a kamarátov. To najväčšie prekvapenie na ňu však čakalo až teraz, po svadbe s Michalom Kubovčíkom a krátko pred narodením ich spoločného potomka. 

Zuzane ani len náhodou nenapadlo, že by sa tam pri nakrúcaní mohol objaviť práve jej manžel. Dokonca, ani keď uhádla, že tajný hosť pôsobí v Radošinskom naivnom divadle. Iba Michalovi Hudákovi napadlo, že by to mohol byť jeho menovec a otec herečkinho očakávaného dieťaťa. 

„Čo si pipi? Tak to by som odpadla,” reagovala neveriacky Šebová. Veď Michal jej tvrdil, že má úplne iný program. „A ako on ide domov vysávať, ako ide upratovať,” vyhlásila po odhalení jeho identity. Ako  neskôr s humorom podotkla, odteraz mu už tak veriť nebude...

 

Viac o téme: Zuzana ŠebováMichal Kubovčík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu