Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Známa herečka (43) ukázala tehotenské bruško: Meno potomka vás šokuje... Kvetko, Čorka alebo pán Bundelfojta

Helena Krajčiová a jej dcéra Anika. Zobraziť galériu (5)
Helena Krajčiová a jej dcéra Anika. (Zdroj: Facebook HK)

BRATISLAVA - Takto sa zaguľacuje! Známa herečka si už niekoľko mesiacov vychutnáva tehotenské radosti i starosti. Reč je o Helene Krajčiovej, ktorá v polovici apríla oslávila 43. narodeniny a už o pár mesiacov sa stane dvojnásobnou maminou. Na svojom fanúšikovskom profile na Facebooku sa pochválila najnovším záberom, kde ukázala tehotenské bruško a dokonca prezradila pohlavie bábätka i možné mená. Tie vás doslova šokujú. Bude to Kvetko, Čorka alebo pán Bundelfojta?!

Známa ryšavka Helena Krajčiová bude čoskoro opäť mamou. Dlhoročnému partnerovi Martinovi Hasákovi už onedlho privedie na svet druhé dieťa. Po dcérke Anike, ktorú porodila vo februári 2014, sa tak rodičia dočkajú aj syna. Herečka má byť približne v piatom mesiaci tehotenstva a ako sama na sociálnej sieti priznala: „Bude to chlapec.“

Okrem pohlavia prezradila aj to, aké mená pre budúceho člena rodinka vyberá. Ich dcérka má v tom vraj celkom jasno a výber zúžila na tri jemne šokujúce možnosti. „Anika navrhuje mená: Kvetko, Čorka alebo pán Bundelfojta... Tak asi ten Bundelfojta,“ zverila sa fanúšikom s poriadnou dávkou humoru herečka.

Okrem týchto informácií známa ryšavka potešila svojich priaznivcov aj krásnou novou fotografiou, na ktorej ukázala rastúce bruško. Treba povedať, že jej to nesmierne pristane a je z nej krásna tehuľka. Čo poviete? Fotografiu nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Helena Krajčiová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu