Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ewa Farna napratala prsia do MEGA výstrihu: Preboha, veď ti vybehnú!

Ewa Farna Zobraziť galériu (4)
Ewa Farna (Zdroj: Foto: Instagram E.F.)

PRAHA - Ewa Farna sa opäť raz postarala o rozruch. Hoci je speváčka na verejnosti väčšinou prepieraná kvôli svojej váhe, tentokrát za to môže niečo celkom iné. Na verejnosti totiž najnovšie vystavila svoje ženské prednosti, ktoré predviedla aj fanúšikom na Instagrame a veru.. Je sa na čo pozerať!

Speváčka je ženou, ako sa patrí a jej kypré krivky sú podľa mnohých veľmi prítažlivé. Napriek tomu, že inými je často prepieraná pre svoje nadbytočné kilogramy, ťažkú hlavu si z toho nerobí. Práve naopak. Svoje ženské tvary s hrdosťou vystavuje!

Ewa Farna napratala prsia
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram EF)

Dôkazom sú aj snímky, ktorými sa pochválila na sociálnej sieti. Na fotografiách z oslavy 25. výročia poľskej televízie totiž pózuje s prsiami napratanými v obrovskom výstrihu. Pri bližšom pohľade na Ewu sa až zdá, že by stačil jeden neopatrný pohyb a bujné prednosti by sa jej zo šiat okamžite vysypali.

Čerešničku na pomyselnej torte celkovému dojmu pridáva speváčkin zmyselný výraz, pri ktorom musela stuhnúť krv v žilách nejednému mužovi. Nuž, speváčka rozhodne vie, ako svojich fanúšikov poriadne rozpáliť!

Viac o téme: Ewa Farna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu