Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Luxusný život exfarmárky Mokráňovej: Ženy, puknete od závisti... A muži tiež!

Lucia Mokráňová Zobraziť galériu (5)
Lucia Mokráňová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Tak to už áno! Exfarmárka Lucia Mokráňová (25) patrí k tým známym tváram, ktoré so svojimi fanúšikmi aktívne komunikujú prostredníctvom sociálnych sietí. Tam pravidelne zverejňuje novinky zo svojho súkromného života. Aktuálne sa pochválila hriešne drahým darčekom, ktorý dostala od svojho priateľa. Fúha, tak ten jej budú závidieť nielen ženy, ale aj muži.

Lucia Mokráňová pravidelne informuje fanúšikov o novinkách zo svojho súkromného života. A podľa toho, čo na webe zverejňuje, to vyzerá tak, že si plavovláska žije skutočne luxusným životom. Chodí na hriešne drahé nákupy do Rakúska, kde vyhľadáva obchody svetových módnych značiek...

A najnovšie sa pochválila darčekom od frajera, z ktorého by sa podlomili kolená hádam každej žene... A zrejme aj mužovi. Zverejnila totiž fotku, na ktorej stojí pri luxusnom červenom aute s obrovskou mašľou na kapote. „Dnes veľké prekvapenie od priateľa. Ja neviem presne popísať tie pocity eufórie a šťastia. Dojatá som. Takto krásne na mňa čakalo,“ napísala k záberu vozidla, ktorého cena začína na 30 000 eur. 

Luxusný život exfarmárky Mokráňovej:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram L.M.)

Viac o téme: Lucia Mokráňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu