Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slovenská športovkyňa naložila Plačkovej: Chce sa mi z teba grcať, rozum máš menší ako dážďovka!

Zuzana Plačková Zobraziť galériu (5)
Zuzana Plačková (Zdroj: J8n Zemiar)

BRATISLAVA - Totálne ju vytočila! Zuzana Plačková (26) a jej manžel René sú momentálne na dovolenke v exotickom Thajsku, kde spoločne absolvovali niekoľko rôznych atrakcií. Medzi tie patrí aj jazda na slonoch či prehliadka cvičených opíc. Playmate sa zábermi z týchto zážitkov pochválila aj na sociálnej sieti, no to radšej robiť nemala...

Spomínané zábery totiž poriadne rozohnili snowboardistku Bašu Števulovú. Podľa nej totiž na takomto zaobchádzaní so zvieratami nie je nič pekné. To, koniec koncov, uznala aj Zuzana. Po prechádzke na slonoch priznala, že nemala poňatia o tom, ako tieto zvieratá trpia a keby sa to dozvedela skôr, jazdu by určite neabsolvovala.

Zuzana Plačková si zlízla kritiku za jazdu na slonovi.
Zobraziť galériu (5)
Zuzana Plačková si zlízla kritiku za jazdu na slonovi.  (Zdroj: Instagram B.Š/ Instagram Z.P.)

Ani to jej však nebránilo v tom, aby neskôr na svoj instagramový príbeh zverejnila videá opíc, ktoré na reťaziach robia kliky, sklápačky či zdvíhajú činky. A to už bolo na Števulovú naozaj priveľa. „Normálne ma brucho rozbolelo a prišlo mi zle. Ako, preboha, si niekto môže dať toto do stories, smiať sa na tom a považovať to za ohromnú zábavu. Grciam z nej aj zo všetkých, čo sa chodia voziť na slonoch, fotiť s opicami a bozkávať s delfínmi,“ napísala k videu s cvičiacimi primátmi.

Barbore Števulovej je vraj zo zverejnených snímok na zvracanie.
Zobraziť galériu (5)
Barbore Števulovej je vraj zo zverejnených snímok na zvracanie.  (Zdroj: Instagram B.Š/ Instagram Z.P.)

Slovenská športovkyňa naložila Plačkovej:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram B.Š/ Instagram Z.P.)

Podľa Baši by si Zuzana mala uvedomiť, že pri státisícoch fanúšikov, ktorými disponuje na Instagrame, nesie určitú zodpovednosť a mala skôr poukázať na to, že takéto zaobchádzanie so zvieratami v poriadku nie je. „Ako správny turista s rozumom menším ako dážďovka toto všetko absolvuje a ešte sa na to aj parádne zabáva, fuj,“ nedala si servítku pred ústa Števulová.

Zuzana na margo tejto reakcie prostredníctvom svojho profilu všetkým kritikom odkázala, aby teda odteraz nenosili kožušiny ani kožené topánky a v prípade, že nájdu doma pavučinu, majú ju nechať tak, aby náhodou neohrozili zvierací život. Dodala však, že jazdy na trpiacich slonoch jej je naozaj úprimne ľúto. 

Viac o téme: Zuzana PlačkováBaša Števulová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu