Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Najkrajšia slovenská riaditeľka: O extravagancii i módnych trapasoch!

Karolína Chomisteková Zobraziť galériu (5)
Karolína Chomisteková (Zdroj: Profimedia)

BRATISLAVA - Najkrajšia riaditeľka na Slovensku Karolína Chomisteková (23) je vo svete modelingu doslova ako ryba vo vode. Na svojom konte má totiž prestížny titul Miss Slovensko 2013 a dnes tejto súťaži dokonca aj šéfuje. „Starú harcovníčku“ sme nedávno stretli na módnych dňoch v Bratislave, kde sme sa s ňou rozprávali o tom, aké kúsky oblečenia preferuje, či holduje extravagancii, ale aj o módnych trapasoch na móle i mimo neho.

Karolína Chomisteková - rozhovor BMD

Uplynulý týždeň sa niesol v znamení módy. V našom hlavnom meste sa totiž konali módne dni, na ktorých nechýbala ani sympatická riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková. Na spoločenskej akcii sa brunetka opäť raz objavila v decentnom, elegantnom štýle, v ktorom pôsobila ako pravá dáma.

A hoci sa Karolína už niekoľkokrát vyjadrila, že pri voľbe svojich outfitov preferuje skôr jednoduchosť, my sme od pôvabnej brunetky vyzvedali, či sa v jej šatníku predsa len nenájdu aj nejaké extravagantnejšie kúsky. „Veľmi rada kombinujem aj extravaganciu, ale veľmi máličko. Skôr je to také príležitostné, lebo môj šatník je vyskladaný skôr z jednoduchých vecí. Skôr si však ulietavam na takých šperkoch, ktoré sú také extravagantné. Buď sú to prstene, náramky alebo nejaké topánky, ktoré majú nejaký zaujímavý doplnok,“ prezradila nám v rozhovore niekdajšia kráľovná krásy.

Zaujímalo nás i to, či Karolína počas svojej aktívnej modelingovej kariéry zažila na móle či mimo neho aj nejaký úsmevný módny trapas. „Ale samozrejme. Také tie bežné trapasy, že zašliapne si modelka šaty, alebo sa šmykne, lebo mólo je niekedy také klzkejšie... Ale treba to ustáť s úsmevom, lebo nikto nie je neomylný,“ uzavrela Chomisteková.

Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková preferuje na spoločenských akciách decentný, elegantný štýl.
Zobraziť galériu (5)
Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková preferuje na spoločenských akciách decentný, elegantný štýl.  (Zdroj: Jan Zemiar)

 

Viac o téme: Karolína Chomisteková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu