Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Neposlušné bradavky sexi slovenskej riaditeľky: Vŕŕŕ!

Karolína Chomisteková Zobraziť galériu (5)
Karolína Chomisteková (Zdroj: Profimedia)

KOŠICE - Dráždivá! Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková (23) je stredobodom pozornosti, kdekoľvek sa objaví. Potvrdila to aj nedávno, keď sa do spoločnosti vybrala v dlhých šatách, ktoré síce boli bez výstrihu, no aj napriek tomu provokovali mužské osadenstvo. Brunetka totiž nechala podprsenku doma a... aha, ako jej „svietili“ bradavky!

Metropola východu privítala v piatok večer množstvo známych slovenských i českých osobností. Odštartoval totiž už 25. ročník filmového festivalu Art Film Fest 2017. Nechýbali tak mnohí rešpektovaní režiséri, viaceré herecké legendy, ale ani krásne ženy.

Všetku pozornosť si však tentoraz vyslúžila najmä riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková. Brunetka zvolila na túto príležitosť nádhernú bielu róbu, ktorá síce na prvý pohľad pôsobila celkom nevinne, no absencia podprsenky sa postarala o to, že Chomistekovú prehliadol skutočne len málokto.

Spod jemného materiálu jej totiž viditeľne trčali bradavky, čím bezpochyby pošteklila fantáziu nejedného chlapa. Nuž, Karolína v sebe zvodkyňu nezaprie – a to ani v zdanlivo „nesexi“ outfite.

Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková provokovala prítomných pánov trčiacimi bradavkami.
Zobraziť galériu (5)
Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková provokovala prítomných pánov trčiacimi bradavkami.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Karolína Chomisteková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu