Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

To najSEXI z DOD v Markíze: Odhalené brušká, zvodné zadočky a Twiinsky s bradavkami v pozore!

Známe Slovenky prišli na DOD v sexi outfitoch. Zobraziť galériu (5)
Známe Slovenky prišli na DOD v sexi outfitoch. (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Uplynulú sobotu Markíza opäť otvorila svoje brány. V areáli televízie sa stretlo obrovské množstvo známych tvárí... A niektoré prišli do spoločnosti v super sexi outfitoch. Speváčka Dara Rolins (44) či exfarmárka Lucia Mokráňová (25) predviedli dokonalé brušká v krátkych topoch a Veronika a Daniela Nízlové (31) z dua TWiiNS ukázali nielen chutné zadočky v úsporných šortkách, ale aj bradavky v pozore!

Sobotný deň patril Dňu otvorených dverí v Markíze. Vládlo horúce slnečné počasie, a tak niet divu, že návštevníci, ale aj známe tváre tomu prispôsobili svoje outfity... Na podujatie totiž mnohé verejne známe ženy dorazili v naozaj úsporných módnych kúskoch.


DOD v Markíze: Nežnosti Emmy Drobnej s frajerom, dve svetové hviezdy a... Čudné »tetovanie« Pociskovej!


Napríklad taká exfarmárka Lucia Mokráňová zvolila voľné horčicové nohavice. No zatiaľ čo nohy mala zahalené, vrchnú časť svojich kriviek vystavila na obdiv. Obliekla si totiž krátky top, ktorý odhalil jej dokonalé brucho a zvýraznil nadupaný dekolt. V podobnom duchu sa vymódila aj speváčka Dara Rolins. Zatiaľ čo nohy nechala zakryté, vypracovaným bruškom sa naplno pochválila. 

Pri sexi dvojičkách z dua TWiiNS bolo toho na obdivovanie oveľa viac. Nahodili sa totiž do kratučkých rifľových šortiek, ktoré odhalili ich šťavnaté zadočky... A svoje ženské zbrane odhalili v tenučkom body, pod ktoré si nedali podprsenku. Výsledok? Bradavky v pozore, ktoré neunikli zrejme žiadnemu mužskému oku. 

Pozrite si, ako to v sobotu vyzeralo na DOD v Markíze:

Galéria: DOD v Markíze: Nežnosti Emmy Drobnej s frajerom, dve svetové hviezdy a... Čudné »tetovanie« Pociskovej!

Viac o téme: TWiiNSDara RolinsLucia Mokráňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu